maandag 13 maart 2017

Raambekleding voor hoge ramen

Jaloezieen, rolgordijnen, plisses en veel meer. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Raambekleding online bij LIDL.

Bekijk ons gehele woontextiel assortiment online. Praktische tips en inspirerende fotografie vind je bij MrWoon-raamdecoratie. Raamdecoratie voor hoge ramen.


Onze collectie raamdecoratie leent zich uitstekend voor hoge ramen. Met name shutters, want die kunnen we méters hoog maken. En dan maken we ook echt meters: meter en hoger!


De ruimte wordt met shutters extra indrukwekkend.

In elke ruimte, van badkamer tot slaap- of woonkamer. Toch kan dit ook een keerzijde hebben: fel zonlicht of veel inkijk is niet altijd gewenst. Welke soorten raambekleding zijn geschikt voor grote ramen ? Raamidee biedt diverse oplossingen.


Heb jij hoge ramen in huis? Dan heeft de raambekleding veel invloed op de sfeer. Met deze handige tips kies jij voor de juiste gordijnen! Grote en hoge ramen Met grote en hoge ramen creër je veel daglicht in huis.


Het is prachtig maar heeft ook een keerzijde, namelijk veel fel zonlicht en inkijk. Gordijnen, paneelgordijnen en XL-zonwering passen het mooiste voor een grote raampartij. Niets is zo mooi als grote ( hoge ) ramen.


Bedenk vooraf wat u wilt bereiken met de raamdecoratie. Als je hoge ramen hebt van zes meter, dan is het wellicht verstandig om de raamdecoratie door een vakman te laten monteren, in plaats van om het zelf te doen. Natuurlijk is dat ook afhankelijk wat voor soort raamdecoratie je neemt.


De meest populaire raamdecoratie voor hoge ramen zijn gordijnen of shutters. Bovendien ga je met verticale jaloezieën inkijk tegen, zonder dat je lichtinval verliest.

Wil jij meer weten over raamdecoratie voor smalle ramen ? Ga dan langs bij een van onze verkooppunten bij jou in de buurt. Wie regelmatig bij ons in de winkel in Deventer komt, kent onze gezichten. Maar ook voor de klanten van de webwinkel doen we graag een voorstelrondje.


Lizzy (ze vierde onlangs haar vijfjarig jubileum bij de Hoge Ramen ) bijt het spits af. Aan haar als eerste onze vijf vragen. Daarnaast draagt de juiste raambekleding bij aan de sfeer van je interieur. De volgende producten zijn heel geschikt voor grote ramen.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Oud of nieuw, dat maakt niet uit.


Het licht wat door de grote en hoge ramen de hele kamer in ‘bloei’ zet. Je bent gevallen voor het licht. Zomer of niet, jij krijgt er warme gevoelens van.


Niet alleen van de pracht en praal van het licht helaas. Nee, letterlijk van de warmte. Want met al dat licht krijg je gratis en voor niets ook hitte.


De meter hoge raampartij is een plaatje om te zien. Maar hoe houd je de warmte van de zon buiten, zorg je voor voldoende privacy en creëer je een gezellige sfeer? Daar kan raambekleding niet bij ontbreken. Veel zonlicht naar binnen is niet altijd gewenst en ook uw privacy kan er onder lijden.


Gouden tips: raambekleding voor hoge ramen. Verzamel ideeën over Hoge ramen op Pinterest, ‘s werelds grootste verzameling ideeën. Wat doe je met die mooie hoge ramen als er teveel licht naar binnen komt?


Precies, dan kies je voor hoge raamdecoratie. Wij geven je alvast wat inspiratie in de vorm. Voor hoge ramen zou ik adviseren een ander raamdecoratie product te kiezen. Houten jaloezieën maken we voor ramen tot een hoogte van m. Dus voor een raam tot meter hoog kun je naast shutters ook bij ons terecht voor jaloezieën.


Een prachtige oplossing voor je hoge raam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts