maandag 20 maart 2017

Fotobehang palmboom

Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Maak van je huis een thuis.


Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten.

Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Meerdere palmbomen, slechts één palm, kleurrijk of juist zwart-wit. Behang met een grote palmboom.


Bestel in stappen en plaats in winkelwagen. Kies een vakantiefoto, scan een tekening of ontwerp uw eigen print op de computer. Een originele afbeelding speciaal voor elke.


Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.

Vlies fotobehang in retro stijl van een palmboom aan het strand. Zet je stoel eronder en waan je in tropische sferen. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur.


Daarnaast is dit product geproduceerd op vliesbehang. Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen.


Schoonmaakadvies: met een droog doekje. Haal de tropen in huis met dit Strand fotobehang met Palmboom. Ook grotere afbeeldingen in voorraad.


U kunt zich vanaf vandaag iedere dag op een tropisch strand wanen met dit prachtige behang. Javascript is uitgeschakeld.

Altijd vakantie in uw woon- of slaapkamer. Voor een meer rustieke look past een fotobehang met een woest golvende zee of het wuivende riet in het duinlandschap heel goed. Wat je ook kiest, er is een passend behang voor elk interieur te vinden.


Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Kortom een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren tot iets moois met dit speciale fotobehang ! Personalisatie voor Afwasbaar behang, op maat gemaakt Vector getrokken bananen palmboom naadloze patroon met bladeren op een witte achtergrond in een schets stijl.


Je kunt het formaat van je fotobehang zelf kiezen. Vul eenvoudig de hoogte en breedte in van je muur en je fotobehang wordt met deze afmetingen geleverd. Zo weet je zeker dat je afbeelding perfect uitkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts