donderdag 16 maart 2017

Transparante betonverf

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Voor 21:uur bestel morgen in huis! Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating. Bekijk nu ons aanbod coatings.


Deze betonverf is verkrijgbaar in een dekkende coating in nagenoeg alle RAL kleuren en als transparante coating.

Ook maakt deze betonverf uw vloer of wand vloeistofdicht en is daarom ideaal voor gebruik in de keuken of badkamer. De transparante coating is bovendien goed te gebruiken om uw vloer of wand te beschermen tegen slijtage en weersinvloeden. Geschikt voor binnen en buiten. Deze verf is zowel verkrijgbaar in transparant als in een dekkende coating in nagenoeg alle RAL kleuren. Standaard in mat, op verzoek ook in glans leverbaar.


In sommigegevallen is het belangrijk om een transparante extra laag aan te brengen voor extra slijt en krasvastheid. Transparante Epoxy Afwerking. Houd er rekening mee dat je binnen de betonverf voor buiten alleen de keuze hebt uit 1-componenten verf.


Met een sealer voorkom je dat de betonvloer op bepaalde plekken kan afbrokkelen en loszittende stof opwaait in de ruimte.

Met een transparante sealer versterk je de vloerconstructie, zonder af te doen aan de betonlook. Deze coating is in dunnere lagen met de roller aan te brengen, of desgewenst in dikkere lagen te gieten, waarbij een geheel vlak effect wordt verkregen. De epoxy vloeit dan geheel vlak uit. Een betonnen vloer ziet er meestal weinig spannend uit.


Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Histor Perfect Finish Betonvloer is een watergedragen, zijdeglanzende vloerverf die het beton van een goed hechtende en slijtvaste verflaag voorziet. Onze producten moeten een. Ruwol betonverf is naast beton aan te brengen op steen, zandcement, anhydriet en zelfs hout.


De verf is beschikbaar in standaard kleuren en meer dan 20. Sikkens Wapex PUR Clearcoat is een transparante matte betonverf , geschikt voor binnen. Verfpoint is Online Sikkens Specialist. Flexa vloerverf is kras- en stootvast en heeft een uitstekende hechting op steenachtige ondergronden.


Optimaal kras- en slijtvast, dankzij de professionele kwaliteit die je online kunt bestellen. In alle denkbare kleuren, bij ieder merk waar je gebruik van wilt maken. Voor particulieren en voor bedrijven, altijd op basis van deskundig advies over betonverf voor binnen. De één component betonverf is speciaal voor zuigende ondergronden (zoals beton). Een twee-compenten betonverf is iets lastiger aan te brengen maar is wel uitermate goed bestand is tegen krassen, vet en benzine.


Het vermindert de vorming van stof, zorgt voor een beschermende laag en vergemakkelijkt het reinigen. Trestjerner Betongolje is een transparante betonverf (betoncoating) voor het transparant afwerken van betonvloeren, cementdekvloeren, poreuze plavuizen, baksteen en houten vloeren.

Wil je op een vloer betonverf verwerken gebruik dan een van onze betonverf vloer coatings. Betonverf voor het behandelen van betonnen vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts