dinsdag 14 maart 2017

Finura

Finura staat voor “fijnheid” van het goede leven en voor persoonlijke aandacht. Finura richt zich op oudere, zelfstandig wonende mensen. Maar net zo goed op anderen, jong of ou die door ziekte of revalidatie beperkt zijn in hun handelen.


Finura provide professional financial planning services, including tax planning, investment planning, retirement and inheritance planning services. Sikkens Rubbol Finura Satin is een krasvaste, minder vergelende glansverf.

Het is PU-alkydhars hoogglanslak, waar je zowel binnen als buiten gebruik van kunt maken. Dankzij de geringe donkervergeling van dit product is het populair bij zowel vakschilders als ervaren doe-het-zelvers. In vergelijking met andere alkydharsproducten heeft Rubbol Finura Satin minder donkervergeling. Deze zijdeglans lak is een gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken op de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Voorbeelden waar je deze lak voor kunt.


Ten opzichte van andere alkyd hars producten heeft zal Finura High Gloss minder snel vergelen als deze binnenshuis gebruikt word. De hoogglanslak heeft een goede weervasthei vloeiing en een hoge dekkracht.

In tegenstelling tot andere lakken op terpentinebasis zal de lak minder snel vergelen. Sikkens Finura is een uitstekend product om binnen te gebruiken bijvoorbeeld op deuren of trappen. Daardoor is ie interessanter om binnen te gebruiken.


Deze houtverf op terpentinebasis wordt vaak gebruikt voor het aflakken van deuren en kozijnen omdat deze verf wel tegen een stootje kan. Daarnaast kun je deze houtverf goed gebruiken voor de afwerking van houten vloeren en trappen. Deze verf is geschikt voor het afwerken van hout, staal en voorbehandeld kunststof. Het product is geschikt voor binnen en buiten.


GEBRUIKSDOEL Het kan gebruikt worden voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen. Let wel in sommige gevallen zult u eerst een geschikte primer moeten gebruiken. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis.


Schuren en voorlakken met Rubbol Finura Satin. Licht opschuren en aflakken met Rubbol Finura Satin. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Bestel deze zijdeglans Sikkens lak voor 17u en ontvang ‘m de volgende dag in huis!

Hout, voorzien van intacte alkydharsverflagen. De intacte verflagen afwassen met Sikkens Super Cleaner of een gelijkwaardig reinigingsmiddel en schuren. Kleine gebreken bijwerken met Rubbol Primer plus.


Verf waar professionals voor zouden kiezen? Zie voor voorbehandeling van metalen de technische documentatiebladen van de Redox primers. De verf is van een hoogwaardige kwaliteit. Het rendement van de Finura Satin is vierkante meter per liter.


Deze lak is stofdroog binnen uur en is overschilderbaar na uur. Finura Partners Limited is an appointed representative of Evolution Wealth Network Limited who are authorised and regulated by the Financial Conduct Authority. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Afwerken met twee lagen Rubbol Finura Satin.


Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts