woensdag 22 maart 2017

Brustor b25

Extra steun geven aan zonneschermen (met een grotere uitval)? Dat kan met telescopische palen. Ook bij de Prestige en Elite is deze optie beschikbaar. De steunpalen zitten opgeborgen in de extra behuizing onderaan de voorluifel.


De BElite, de meest populaire van de collectie Bzonneschermen, is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. Dit knikarmscherm is uitgerust met knikarmen met kabels, waardoor een nog betere doekspanning ontstaat en een uitval tot m mogelijk is.

Brustor Bnu extra voordelig. De B-combineert een hoge windvastheid met een elegant afgerond design. Het weerbestendige doek en gesloten cassette verzekeren een lange levensduur van het doek. Standaard is dit scherm uitgerust met nieuwe ontwikkelde windklasse armen (tot beaufort!).


Maar ook binnen is het dankzij onze innovatieve zonweringen en screens altijd aangenaam vertoeven. Ontdek hier ons ruime aanbod en laat je inspireren door enkele mooie realisaties. Geef hieronder uw woonplaats en postcode in en kies een productcategorie.


Doekkleur zoals op foto 2. Stroomaansluiting aan de rechterzijde.

Knikarmscherm B-is een variante met een rechthoekige behuizing, passend bij strakke en moderne gevels. Door de armen van het scherm lopen twee sterke kabels die een uitval van meter halen. Tijdelijk gratis motor twv €385.


De standaard B-uitvoering heeft de meest compacte kap en is beschikbaar tot een uitval van meter. Dit type heeft knikarmen met vier staalkabels in plaats van twee zoals in de standaard uitvoering. De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven.


Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De volledig sluitende cassette, vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium, beschermt het doek en de mechanische onderdelen optimaal tegen alle weersomstandigheden. Alle onderdelen zijn van RVS, doek en onderdelen zijn door de goed sluitende cassette optimaal beschermd.


Het stijlvolle zonnescherm is uitgerust met knikarmen die een windkracht tot wel Beaufort weerstaan. De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. Deze windvaste zonweringen zijn uitgerust met stevige knikarmen waarvan de vier stalen kabels beantwoorden aan de Europese norm inzake windresistentie (CE-windklasse 2).


Dan zit u bij Paul en Paul op het juiste adres. Klik hieronder op het gewenste product om een gratis vrijblijvende offerte aan te vragen. U bent ook van harte welkom in onze showroom.


Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten. Ze zijn de perfecte oplossing voor zonwering aangezien ze 1 windbestendig, robuust, duurzaam en bovendien zeer elegant zijn.

Deze zonwering beschikt daarom over zwaardere knikarmen van mm hoog met kabels waardoor er nog betere doekspanning ontstaat. Hiermee kunt u uw zonwering eenvoudig en op afstand bedienen. De BPrestige zonneluifel, de topversie van de collectie Bzonneluifels, weerstaat een windkracht tot Beaufort. De B-Prestige, de topversie van de collectie B-zonneschermen, weerstaat een windkracht tot Beaufort.


Tente solaire BRUSTOR B avec toile DICKSON ORCHESTRA rayée dominante verte. De types Ben Bzijn in onze showroom te bewonderen. De Bkunnen we u tonen met ledverlichting in de armen en de onderlijst, wat een moderne uitstraling geeft.


De Bis te zien met uitrolbare volant van meter! BRUSTOR blijkt namelijk een firma te zijn die klantentevredenheid niet als waarde kent, en zich enkel focust op verkoop zonder service ! Dit halfgesloten knikarmscherm (plafondbevestiging) past op zowat elk balkon. De knikarmen, met dubbele kabel, zijn bevestigd op de buitenste consoles. De bevestiging gebeurt op de zijkant en is voorzien van ABS afdekkappen.


Bediening met zwengel of motor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts