woensdag 29 maart 2017

Iittala gebaksbordjes

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste gebaksbordjes.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Kies uit 3producten vanaf € 95. Iittala Servies Van Top Kwaliteit.


Tijdloos en modern Scandinavisch servies, kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer. Uur Besteld = Morgen In Huis! Gratis bezorging vanaf 20.


Timeless yet modern Scandinavian tableware, cookware and home interior design: Aalto vases, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio and many more.

Gebaksbordje , Onderbord of Schoteltje van Arzberg, iittala of Villeroy en Boch. Dit bord is vervaardigd uit hoogwaardig glas, waardoor het uitermate sterk is voor dagelijks gebruik. Met als belangrijkste resultaat dat het gebaksbordje gereinigd kan worden in de. Door je aan te melden geef je aan dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van. Taika (het Finse woord voor magie) van ontwerper Klaus Haapaniemi prikkelt de fantasie en vormt een inspiratie voor verhalen.


Je hebt keuze uit diverse kleurrijke en. Vind items binnen jouw budget. Fantastische aanbiedingen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Eenvoudig retour dagen bedenktijd.


Bekijk ook eens de andere schitterende collecties van dit designermerk op onze webshop! Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. Het is een veelzijdig servies met veel vormen, formaten en ook kleuren, naast de witte basis. Een mooie taartpunt of ander gebakje serveer je natuurlijk op een gebaksbord.


Het aanbod is erg divers en bestaat uit gebaksbordjes in verschillende vormen en ontwerpen. Zo hebben we gedessineerde gebaksbordjes of neutraal effen bordjes en ook de alom bekende Boerenbont serie.

Persoonlijke klantenservice. Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat. Het gebaksbord is gemaakt van porselein.


Dat is de reden waarom de Klezzer community jou helpt door het schrijven van kwaliteitsreviews over producten die ze in bezit hebben. Er wordt vrijwel altijd met Scandinavische ontwerper gewerkt en de collectie omvat inmiddels vele iconen, zoals de Aalto vaas, Teema servies en Essence glazen. De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen.


Ga dan voor wat extra serviesdelen met een opvallende print, zoals het Tanssi servies van iittala. Servies met vrolijke kleuren en romantische prints Speelse illustraties in vrolijke kleuren: met een servies van Blond Amsterdam op de ontbijttafel is dat ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts