maandag 20 maart 2017

Oud hollandse wandtegels

Oud hollandse wandtegels

Mozaiek voor binnen en buiten. Ruime keuze uit Kleuren en Maten. Tegels voor binnen en buiten. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Zoek naar dakterras tegels op de nieuwe KensaQ.


Bewerking glans, dikte tegel mm, geschikt voor wan land van herkomst nederlan 1ste keus, afmeting. Soms worden deze oude muurtegels aangeduid als ouderwetse wandtegels , maar gezien de toenemende vraag voor moderne inrichtingen met bijvoorbeeld een landelijke keuken of badkamer, is dit niet helemaal de correcte aanduiding. Topkwaliteit tegels tegen betaalbare prijzen en eenvoudig online te bestellen. Onze aanbiedingen niet mislopen?


Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze kortingsacties, handige badkamertips en de laatste trends. Gratis verzending bewerking glans, dikte tegel mm, geschikt voor wan land van herkomst nederland. Met oudhollandse tegels (ook wel: witjes of tegeltableaus) worden de witgeglazuurde wandtegels bedoeld van ca.


Oud hollandse wandtegels

Nederlandse interieurs werden verwerkt. Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s. Handig voor degenen die een passend cadeau voor familie en relaties zoeken, voor de verzamelaar en de eigenaren van een historisch pand die hun bezit weer de oude uitstraling willen geven. Oude tegels zijn er zowel in cementtegels maar ook in keramiek , keramische tegels, ceramic, hardgebakken tegels , de antieke tegels hebben een nostalgische en authentieke uitstraling , en geven een heel andere sfeer aan uw interieur. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online.


Vergelijk prijzen en bestel! Wandtegels tegen de laagste prijzen. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Maak je keuze uit ons ruime assortiment. Voorzien van een dikke hoogglans oker gele glazuurlaag voor zeer gemakkelijk dagelijks onderhoud.


Mooie kleurschakering waardoor de tegels mooi en natuurlijk overkomen. Indien u nog vragen heeft neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Gebruik de tegels als wandtegels in je badkamer, toilet of ergens anders in huis. Meer vierkante meters betekend meer korting!


Deze prachtige nostalgische tegels hebben een xummum coating en zijn stroef gemaakt zodat een glad terras tot het verleden behoort. Bijzonder aan de witjes is de subtiele kleurschakering die je binnen één baksel aantreft. Zij zijn als het ware een van de kenmerken van authenticiteit.


Oud hollandse wandtegels

Maakt van elke ruimte een sfeervol landelijk geheel. Groene wandtegels , een modern variant op de oud Hollandse witjes. Deze tegels worden door ons handmatig gemaakt op traditionele wijze. Oud Hollandse handvorm wandtegels donker groen hoogglans 13×cm.


De tegels komen in een variatie. Landelijke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Scherpe prijs in verband met eigen import!


Nostalgische wandtegels voor een authentieke sfeer. Walstra beschikt over een breed assortiment antieke wandtegels. Een veel voorkomende oude gebakken vloertegel wordt aangeduid met de term antieke plavuis of estrik en is verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren.


Veelal zijn dit oude en antieke Hollandse , Belgische en Franse plavuizen. De kleuren variëren hierbij genuanceerde terracotta tegels tot rode plavuizen en van blauwe tegels tot grijze plavuizen. Alleen de beste oude wandtegels komen in aanmerking voor onze collectie. Naast onze antieke tegels bieden wij een uitgebreid assortiment glas in lood deuren, kamer en suite deuren, gebrandschilderde ramen en antieke schouwen.


Mammoet Oude Bouwmaterialen is de oude bouwmaterialen specialist in Zuid Holland. Ze worden geleverd in antraciet of grijs. Ze mogen dan een vrij eenvoudig uiterlijk hebben, maar met deze tegels creëert u een stijlvolle invulling van uw tuin. Mijn specialiteit is het maken van tegels in iedere gewenste vorm, maat en glazuur, voor particulieren, renovatie en restauratie. Dit alles is op deze site te vinden.


Heeft u speciale wensen of vragen? Neem dan contact met mij op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts