vrijdag 24 maart 2017

Gordijnen den haag

Op zoek naar een goed adres voor maatwerk gordijnen? Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Wilt u de gordijnstoffen en kleuren in het echt bekijken?


U kunt deze in onze showroom in Rijswijk komen bekijken, hier kunnen onze medewerkers u ook voorzien van gedegen advies en u verder adviseren, maar ook hebben we hier diverse voorbeelden van de gordijnen en alle gordijnkleuren hangen. Gordijnen Den Haag , bezoek onze showroom. Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label.


Gordijnen den haag

Onze gordijnen monteren wij voornamelijk in de regio Haaglanden. Diverse gordijnen zijn er gemonteerd in Den Haag , Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker. Tevens zijn de steden Leiden, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam geen vreemde plekken voor ons. Wij hebben ruim jaar ervaring in verkoop en montage van zonwering en wooninrichting. Uitsluitend kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs.


Wij verkopen al ruim jaar onze stoffen op de Haagse Markt en sinds jaar hebben we ook een showroom in Wateringen en een eigen gordijn atelier waar wij de gordijnen op maat maken. Den Haag - Het Zicht Wij kunnen een compleet interieur maken, en daar horen uiteraard ook raambekleding en vloerbedekking bij. Dit in tegenstelling tot de vele kant en klaar gordijnen die online worden aangeboden. Nergens in Nederland heeft u zoveel keuze bij het op maat samenstellen van uw rolgordijn.


Kijkt u eens naar onze verschillende stoffen voor rolgordijnen. Zo stel u zelf uw gordijn op maat samen naar uw wensen en exact passend bij uw interieur. Uiteraard lichten we voor u, een tipje van de sluier. Maar een woning inrichten doe je met gevoel. Combineren, proberen alle ruimte in onze uitgebreide winkel met een.


Kom langs bij onze Roobol in Den Haag Megastores voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Team Roobol Den Haag Megastores staat voor je klaar! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Gratis uur interieuradvies!


Gordijnen den haag

BergBerg Den Haag is de specialist op het gebied van woningtextiel in de regio Den Haag , Rijswijk ZH en Voorburg. In de omgeving van Den Haag is de gordijnen collectie van Woonmode uniek. Wij bieden u een zeer grote keuze in sfeervolle stoffen in alle prijsklassen.


Ze zorgen voor sfeer en maar houden tegelijkertijd ook vervelende verlichting buiten. Er zijn heel veel verschillende soorten raamdecoratie. Voor elke soort kunt u bij ons terecht.


Gordijnen den haag

Wij zijn gespecialiseerd in raambekleding en denken graag met u mee. Kant-en-klaar gordijnen Den Haag Trisq. En wat vind u van het wave- gordijn ? Waar monteren jullie zoal de vitrages? Onze vitrages monteren wij voornamelijk in de regio Haaglanden. Diverse vitrages zijn er gemonteerd in Den Haag , Voorburg, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.


Voor je complete woninginrichting ben je bij Woninginrichting-aanhuis J. Interieur in Den Haag aan het juiste adres. Bij ons slaag je als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, frisse raamdecoratie, sfeervolle gordijnen en een kast op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts