woensdag 15 maart 2017

Naamsticker raam

Merk al je spullen met Stikets. Naamstickers voor Kinderen Vaatwasser en magnetron bestendig! Ideaal voor beurzen, lezingen… Voeg je naam en logo toe!


De moderne voordeurstickers met naam springen er juist weer uit door de aparte lay-out met de naamstickers. Bestel vandaag nog je eigen naamsticker , huisnummer sticker of raamsticker met naam en geef je voordeur in een handomdraai een nieuwe uitstraling.

Of wil je met de feestdagen een andere sticker op je raam ? Neem dan een tijdelijke raamsticker. Raamstickers worden ook gebruikt om leegstand in winkelgebieden tegen te gaan. Tijdelijke raamfolie Wil je voor langere tijd raamfolie op je raam ? Zoek uw favoriete stickers, muurstickers of raamstickers uit en maak hem helemaal eigen met uw naam, achternaam of meerdere namen. Maak de kinderkamer af met een gepersonaliseerde naamsticker of combineer met raamfolie op maat bij de voordeur.


Wanneer dit eenmaal is gebeur kunt u deze op het raam , de deur of de muur plakken. Deze geboortesticker wordt voor u op maat gemaakt waarbij u de keuze heeft om ook de datum, het gewicht of andere informatie bij de naam te voegen.

Je kunt hierboven verschillende soorten full color print raamstickers direct online bestellen, of vraag een offerte aan. Bij het verwijderen van de statische raamstickers blijven er geen lijm resten achter, omdat statische raamfolie simpelweg geen lijmlaag gebruikt voor de bevestiging. Makkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken, en een perfecte ondergrond om jouw ontwerpen te laten spetteren. Yupo Tako Wit is een raamfolie dat geen lijm gebruikt om aan je raam te hechten, maar minuscule zuignapjes. Als die schoon blijven, kun je deze stickers na gebruik makkelijk nog eens op een ander raam gebruiken.


Je eigen geboortesticker laten ontwerpen? Een mooie reclame sticker voor op je etalage ramen? Foto’s van je kinderen of huisdieren op je raam plakken? Eigen voordeursticker laten maken?


Raamfolie met je eigen naam, huisnummer of foto op het raam in of naast je voordeur? Op zoek naar raamfolie met naam-huisnummer? Ontdek het aanbod van Sticker Atelier.


Profiteer van een snelle levering en plaats eenvoudig een bestelling via onze website! Wilt u graag laten zien wie er allemaal bij u thuis woont. Dat kan met onze speciale naamstickers voor de voordeur.


Door de namen van uw gezinsleden op de voordeur terug te laten komen, weet iedereen wie de bewoners zijn het huis.

Bovendien zorgt het voor een extra leuke uitstraling als u weer thuiskomt. Voordat je de sticker definitief besteld krijg je in een voorbeeld te zien hoe de geboortesticker met naam eruit komt te zien. De geboortesticker is in verschillende formaten te bestellen en is weersbestendig en geschikt om zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant (spiegelbeeld) op de raam te plakken. Plak deze gave naamsticker bijvoorbeeld op je deur, het raam , je kast etc!


Verzending binnen 2-werkdagen na ontvangst van de betaling. Geboortesticker op het raam plakken? Hier vind je vast en zeker de mooiste en meest unieke raamsticker!


Plak de geboortesticker op het raam om de geboorte van je baby aan te kondigen. Zoek je een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling? Deze kun je namelijk in allerlei kleuren en stijlen vinden op onze site.


Tevens voor naamstickers , naamlabels, muurstickers voor de babykamer of een origineel kraamcadeau met naam zit u bij ons goed. We hebben schattige koffertjes met naam en trendy paperbags in ons assortiment. Je hebt nauwlijks door dat er een folie op het raam is geplaatst. Als je bepaalde delen van het raam wilt blinderen voor inkijk dan kun je kiezen voor onze zandstraal folie. De zandstraal folie kun je zowel op de buitenzijde als op de binnenzijde van het raam plaatsen.


Het materiaal kunnen we direct bedrukken. De leukste geboortestickers, babystickers, muurstickers en. Als ondernemer kun je natuurlijk ook goed aan de slag met raambeplakking. Wij kunnen raamfolie op maat leveren, waardoor het mogelijk wordt om het raam met logo of bedrijfsnaam te sieren.


Je kunt op onze website namelijk zelf je stickers ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts