maandag 13 maart 2017

Metalen tijdschriftenrek

Metalen tijdschriftenrek

Alle merken metaal tijdschriftenrek. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Rekken voor lage prijzen online. Tijdschriftenrekken voor bij u thuis.


Metalen tijdschriftenrek

Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Kies uit producten vanaf € 40. Sommige tijdschriften zijn zo mooi, dat ze een plekje verdienen als decoratie in je kamer.


In een tijdschriftenrek stal je ze mooi uit. En er zijn staande en hangende tijdschriftenrekken. Tip: op een staand tijdschriftenrek kan je ook je dierbare foto’s neerzetten.


Metalen tijdschriftenrek

Wanneer je kiest voor een metalen tijdschriftenhouder kan je kiezen uit diverse kleuren en designs waardoor de tijdschriftenrekken goed thuispassen in diverse interieurstijlen. Diverse stijlen tijdschriftenhouders. Om een tijdschriftenrek te kiezen waar je lang van zal genieten is het belangrijk om een aantal factoren in gedachten te houden.


Met dit praktische tijdschriftenrek kan je kranten, tijdschriften, magazines enz. Wij willen graag tevreden klanten en wij bieden een dagen retour service aan. Ben je niet tevreden met het product dan kun je hem op onze kosten retourneren.


Een tijdschriftenrek van metaal met een handgreep aan de zijkanten. HUBSCH INTERIOR – Zwart tijdschriftenrek van metaal met eiken haakjes – h50cm. Zwart doet het goed in ieder interieur en daarnaast heeft de tijdschriftenhouder een mooie vormgegeving.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Rondslingerende magazines, kranten en tijdschriften kunnen bewaard worden in een fijne lectuurbak een frustratie minder!


Metalen tijdschriftenrek

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een CD rek is ideaal voor het organiseren van een CD collectie. Mooi metalen tijdschriftenrek zwarte bruin h cms b cms d cms beautiful metal magazine rack dark brown height width 38. Dit tijdschriftenrek heeft een industriële uitstraling, een strak ontwerp en is gemaakt van zwart metaal en hout.


Het rek is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Op deze manier kun je je tijdschriften makkelijk en netjes opbergen, maar heb je ze toch altijd binnen handbereik! Een zwart ijzeren tijdschriftenrek of tijdschriftenhouder voor aan de muur.


Gratis PostNL verzending vanaf €7- in NL en BE. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Dit zwart tijdschriftenrek van Hübsch Interior is een leuke accessoire in huis, om aan de muur te hangen.


We hebben namelijk hele mooie tijdschriftenrekken voor aan de muur waarin het mooie ontwerp van jouw favoriete tijdschrift gezien kan worden, ook door anderen! Paper industrieel metalen tijdschriftenrek. Dit zwart metalen tijdschriftenrek van BePure is een leuke wanddecoratie voor aan de muur, en is ook nog eens een handige opbergplaats voor je tijdschriften en boeken!


In dit rek berg je ze netjes op, zodat ze niet rond hoeven te slingeren. Op het rek zit een houten plank, waar je wat dingetjes op kunt zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts