vrijdag 24 maart 2017

Houtverf waterbasis

Alle verf en toebehoren met korting Voor 23:bestel morgen in huis! Rapid Gloss met hoge kortingen! Satin buitenbeits met korting! Shop direct Grondverf in kleuren online. Beslist de laagste prijzen.


Gebruik de juiste houtverf voor binnen en de juiste houtverf voor buiten. In dat tweede geval goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden, over het algemeen in hoogglans. Dat biedt de beste bescherming, zodat je daar optimaal duurzaam gebruik van kunt maken. En gebruik binnen bijvoorbeeld de houtverf op waterbasis. Verf is verkrijgbaar in verschillende varianten.


Verf voor op de binnenmuur is doorgaans op waterbasis , maar een lakverf heeft vaak ook nog eens een beschermende functie. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken, maar ook voor het hekwerk in de tuin of de deur van een schutting is een beits of beschermende lak perfect. Bij de vraag wat is het verschil tussen verf op waterbasis en verf op terpentinebasis is het grote verschil hier tussen het verdunningsmiddel. Over het algemeen gebruik je binnen verf op water basis , en buiten verf op terpentine basis.


Wanneer u heeft gekozen voor een verf op waterbasis of oplosmiddelbasis moet u nog de gewenste glansgraad kiezen. De glansgraad heeft veel invloed op de sfeer en stijl die u uw schilderwerk wilt geven. Zoals er in muurverf een belangrijk onderscheid is tussen glanzende verf en matte verf, zo is die er ook bij houtverf. Bescherm houten deuren, trappen, kozijnen, vloeren en wanden met een geschikte houtverf.


Verf op waterbasis is verf die waterverdunbaar is. Lakverf is de eindlaag van het schilderwerk. Er bestaat lakverf op waterbasis en lakverf op alkydharsbasis.


Afhankelijk van de toepassing kies je voor verschillende glansgraden en de mate van kras- en stootvastheid. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Is verf op waterbasis vochtgevoeliger dan oplosmiddelhoudende verf? Ja, verf op waterbasis is vochtgevoeliger dan oplosmiddelhoudende verf door het bindmiddel dat er in verwerkt wordt. Het bindmiddel in verf op waterbasis is een dispersie van bindmiddeldelen in water.


Er worden allerlei hulpstoffen gebruikt om deze dispersie stabiel te houden. Geurarm en prettig om binnen te verwerken. Verf of beits blijft wel een chemisch product met bestanddelen die niet afbreekbaar zijn. Houtverf op waterbasis is vaak ook beter voor het milieu.


Maar waterdragende houtverf is beslist minder milieubelastend. Vooral als het om hout bescherming gaat, heeft verf op waterbasis een groot voordeel: elasticiteit. Sterk, kras- en stootvaste zijdeglanzende lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen.


VerfRol helpt u graag met het creëren van de juiste sfeer in huis. Wijzonol Hoogglanslak Waterbasis 5ml. Omdat wij veel belang hechten aan de kwaliteit van elk werk dat wij uitvoeren, werken wij dan ook.


Wij verkopen het allemaal en uiteraard van topkwaliteit. Wat zijn de voor- en nadelen van lakverf op waterbasis ? Iets wat verf met verf op terpentine basis wel kan gebeuren, mits er geen UV licht bij komt. Met die wetenschap is het ook zinvol om te weten dat verf op waterbasis beter geschikt is voor binnen.


Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action. Dan volstaat licht opschuren en ontvetten. Op nieuw hout of een slechte oude laklaag breng je na het schuren eerst een grondverf aan. Kies vervolgens voor lakverf op terpentine- of waterbasis.


Houtverf waterbasis

Voor binnen gebruik is verf op waterbasis aan te raden, omdat die minder sterk ruikt en beter is voor je gezondheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts