vrijdag 13 mei 2016

Uv inkt kopen

Profiteer van de gedaalde prijzen! Topkwaliteit Huismerk Printerinkt. Inkt Cartridges van alle merken. Origineel of Voordelig Huismerk. Vóór 22:bestel morgen in huis!


Gegarandeerd originele topkwaliteit inkt cartridge producten.

Bestel voordelig bij Viking! Specialistisch advies nodig? Deze onzichtbare inkt licht op bij Blacklight ( UV )-verlichting en is geweldig om bijvoorbeeld uw gasten een onzichtbare markering te geven. Uniek product om geweldige full color prints te maken die des gewenst alleen zichtbaar zijn met een blacklight. Deze inkt is 1 compatible met micro piezo printkoppen.


Geschikt voor de normale (rubber)stempel en voor een stempelautomaat d. Daar de inkt op waterbasis is is deze inkt ook geschikt voor het stempelen van lichaamsdelen. Via onze webshop kunt u vijf verschillende soorten inkt kopen. Al onze inkten zijn van zeer hoge kwaliteit.

Het verschil zit in de eigenschappen. Duurder betekend meer kleurstof snellere droogtijd hogere UV bestendigheid. Transparante inkten schijnen iets door. Vandaar dat je soms dekwit nodig hebt. Dekwit is altijd een dekkende witte inkt.


In het verleden werd inkten handmatig gemengd. Dit had als nadeel dat je kleurverschil kon krijgen. Tegenwoordig zijn de meeste kleuren kant-en-klaar te koop. Daarnaast heb je nog uv - inkten.


Een energiezuinige led uv -lamp van de nieuwste generatie staat garant voor haarscherpe, veilige en gebruiksklare prints. Met deze vette UV pen met ontzichtbare inkt is dit mogelijk! Ja, je leest het goe met deze pen kunt u ontzichtbaar geheime boodschappen achterlaten.


Deze boodschap is alleen te lezen met een UV lamp, die achterop de pen is toegevoegd. Koop en verkoop uv printer eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Voor 22:bestel morgen in huis! Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! De goedkoopste van Nederland! De inkt is meteen droog en bereikt zijn maximale krasvastheid na uur.

Voor sommige oppervlaktes zoals PP, metalen en glas moet een primer gebruikt worden. UV - inkt flesjes van ml. De nieuwe led uv - inkten van Mutoh (CMYK, wit en lak) bevatten geen VOS of gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen (PAK's). Om inzicht te krijgen in onze statistieken, jouw voorkeuren en voor marketingdoeleinden maken wij. Dankzij onze laagsteprijsgarantie is er geen betere plek om deze te kopen.


UV inkt , zichtbaar te maken. Zo voorziet u de printer thuis of bij u op kantoor eenvoudig van de juiste nieuwe inkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts