maandag 16 mei 2016

Luxaflex op het raam

Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Onze op maat gemaakte aluminium jaloezie stel je volledig zelf samen.

Speciaal voor draai- kiepramen zou je voor de optie zijgeleiding kunnen kiezen. Zijgeleiding zorgt ervoor dat de jaloezie altijd dicht bij het raam blijft hangen. Met het optrekkoord en de tuimelstang zet je de jaloezie gemakkelijk in de juiste stand.


Zo zorgje ervoor dat ze goed passen en werken. Ieder raam is anders en vereist een andere afmeting, stof, vorm en licht- of privacy oplossing. Het systeem kleeft namelijk aan het glas, waardoor de raambekleding eenvoudig gemonteerd kan worden zonder te boren of schroeven.


Wij beheersen de kunst van het stylen van elk raam in uw huis met innovatieve functies en stijlvolle,. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan én de ondergeleider is slechts mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft.

Het gaas van deze hordeur wordt windvast opgesloten door een sterke constructie. De deur stopt automatisch op een vooraf ingesteld stoppunt of op iedere positie afhankelijk van het type. Bij plaatsing in open kozijnen of op deuren en ramen. Jaloezieën die zonder zijgeleiding in het open kozijn van een raam of deur hangen, kunnen door de wind hinderlijk gaan klapperen.


Om beschadigingen aan de jaloezie en het kozijn te voorkomen is het verstandig te kiezen voor zijgeleiding. Ook op draaikiepramen kunt u een hor laten plaatsen. U kunt uw raam dan gewoon open zetten, terwijl de hor insecten buiten houdt!


Let wel op dat de manier van monteren afhankelijk is van het soort draaikiepraam. Heeft u bijvoorbeeld een raam dat van binnen naar buiten open gaat, dan is het handiger om de hor in het kozijn te monteren. De voordeligste Jaloezieën op maat gemaakt.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Luxaflex op het raam geplakt d. Deze bestelt u bij Home Design Shops.

Netjes op maat en altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Neem online contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom. We laten u graag zien wat er mogelijk is met raamdecoratie, om van de ramen een stralend element binnen de rest van uw interieur te maken. Verricht daarbij ook horizontale metingen aan de bovenkant, in het midden en aan de onderkant en verticale metingen aan beide zijkanten en in het midden.


Neem vervolgens de belangrijke diagonale maten op. De combinatie van deze metingen bepaalt of uw raam vierkant is of niet. Bij raamdecoratie met zijgeleiding beweegt het product netjes met het raam mee.


Er loopt een draad vanuit het systeem door het product, die je aan de onderkant van het kozijn vastzet. Op deze manier voorkom je klapperen en kun je het raam op de kiepstand zetten terwijl het product netjes blijft zitten. Wat als uw raamdecoratie uw gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van uw dag. De zonwering kan niet beschadigen tussen het glas en is daarom veel duurzamer dan luxaflex zonwering voor het raam.


Het kan ook niet aangetast worden door invloeden van buitenaf, zoals vocht, vet en licht. De bediening is intensief getest en uiterst gebruiksvriendelijk. Kortom, InBlindz is niet alleen prettig in gebruik, maar waarborgt ook een. Je kunt hier allerlei kanten mee op.


Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins. Raamdecoratie is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Zo regel je met een gordijn of een jaloezie eenvoudig de lichtinval in huis, en bepaal je zelf de hoeveelheid privacy die jij op dat moment prettig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts