vrijdag 20 mei 2016

Inzetrolhor

Productinformatie Luxaflex Inzetrolhor Smart Fit De Luxaflex inzetrolhor Smart Fit heeft alle gemakken van zowel een inzethor als een rolhor. Tevens is de Luxaflex inzetrolhor Smart Fit te monteren zonder te boren. Het is een unieke en zeer functionele inzethor die zowel horizontaal als verticaal is te plaatsen. De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte.


De inzetrolhor is een rolhor en een inzethor in een.

De flensdikte is slechts MM waardoor de druk op het beslag, bij het sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt. Een inzetrolhor is een goede en gemakkelijke oplossing voor ongewenste insecten in huis. Bekijk het uitgebreide assortiment van Bruynzeel.


Onze inzetrolhor worden op maat gemaakt en zijn gemakkelijk te plaatsen. Bestel nu een luxe inzetrolhor. Let op: indien de aluminium strip tussen de staande kozijnstijlen gemonteerd zit (waardoor het kozijn aan de binnenkant volledig vlak is), dient u de inzetrolhor te bestellen als zijnde voor een kunststof kozijn!


Dit in verband met de aftrekmaat die KeJe hanteert.

Montage gaat met klemveer, dus zonder te schroeven. Geschikt voor draai-kiepramen met een kunststof, houten of aluminium kozijn. Koop nu Luxaflex Inzethor Flex ZonweringVoordelig 7. Deze inzethor is geschikt voor plaatsing in kunststof kozijnen. De Inzetrolhor is een vast aluminium frame, waar een cassette met gaas op zit geproduceerd.


Het gaas zit opgerold op een buis en kan door middel van de trekbalk naar beneden worden getrokken. Doordat er een flens is aangebracht aan het frame van de inzetrolhor , klikt het product zichzelf vast in het kozijn. De vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte.


De plaatsing ervan is zowel binnen als buiten mogelijk. Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Dit houdt in dat u een vaste prijs betaal ongeacht de hoogte en breedte maat die u nodig heeft. Wilt u deze inzethor bestellen of een afspraak maken klik dan hier.


Net als de inzethor is ook de inzetrolhor de ideale oplossing om zonder boren of schroeven te plaatsen in het raamkozijn. Echter is de bovenzijde voorzien van een geïntegreerde cassette waarin het rolmechanisme met gaas kan worden opgesloten. Ook deze hor wordt door middel van een simpel kliksysteem van binnenuit geplaatst.

Winorton Horrenshop is dé specialist in hordeuren en raamhorren. Het frame is van aluminium en sluiten van de inzetrolhor gebeurt door middel van een schuifsluiting. Aan de bovenzijde van de inzetrolhor zit een geïntegreerde cassette waarin het rolmechanisme met gaas kan worden opgesloten. Inklemhorren kunt u gemakkelijk tussen het raam en het. De flensdikte is slechts mm waardoor de druk op het beslag, bij sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt.


Raamhorren houden muggen, vliegen en alle andere ongewenste insecten buiten de deur, op stayout. Met de Luxaflex Smart Fit Inzetrolhor geniet u van een frisse wind door uw huis zonder vervelende insecten. Een ander product bij onze inzethorren, is de inzetrolhor.


De hor is geschikt voor draaikiepramen. De diepte van het profiel is 48mm. Wanneer u deze inzetrolhor gaat toepassen moet u rekening houden met deze diepte, zodat het niet andere buitenzonwering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts