woensdag 25 mei 2016

Fotobehang lijm

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Kies uit 1producten vanaf € 295. We raden aan lijm te gebruiken die geschikt is voor vliesbehang en die aangebracht wordt op de muur, bijvoorbeeld Perfax roll on behangplaksel.

Je kunt deze lijm gelijk bij je fotobehang bestellen op onze website. Stap 4: Opplakken vlies fotobehang Breng de lijm gelijkmatig op de muur aan (niet op het behang), bij voorkeur met een roller. Begin met lijm voor (ruim) baan en breng het behang per baan van boven naar beneden in de natte lijm aan en breng de banen strak stotend tegen elkaar aan. Zorg ervoor dat de eerste baan loodrecht geplakt wordt. Vliesbehang Inclusief Gratis Lijm ! Voor het bevestigen van het fotobehang heb je natuurlijk behanglijm nodig.


Er zijn verschillende soorten lijm verkrijgbaar voor de diverse soorten fotobehang.

Deze lijm breng je dun aan op de achterkant van het behang. Bij het meeste fotobehang wordt behanglijm of behangplaksel meegeleverd. Zorg ook voor een extra verpakking belanglijm voor papierbehang. Zo heb je altijd voldoende en hoef je niet tijdens het project naar de bouwmarkt omdat je net wat lijm te kort komt.


Volg voor het aanmaken van de lijm , de aanwijzingen van de leverancier op de verpakking! Als je fotobehang op een andere ondergrond dan een muur wilt plakken, bijvoorbeeld een mdf-plaat, kun je het beste eerst bij de speciaalzaak navragen welke speciale lijm je hiervoor dient te gebruiken. Geef hierbij ook goed aan welk soort fotobehang je wilt opplakken, aangezien de papieren en vlies fotobehangen andere lijm nodig hebben. Perfax methyl blauw speciaal voor papieren fotobehangen kan je hiervoor gebruiken. Perfax Roll on behanglijm is goede lijm voor het opplakken van vlies fotobehang.


De lijm wordt op de muur aangebracht waardoor het behangen heel eenvoudig is. Vind hier alle deals in National! Morgen al in huis vanaf €3.


Wil je fotobehang bestellen, dan hoef je enkel de hoogte en breedte van de muur op te meten. Nadat het behang is bezorg lijm je het rechtstreeks aan de muur in de volgorde van de nummers die op de banen staan. Het fotobehang wordt geleverd met instructies en poederlijm.

Het maakt niet uit of het een op maat aangepast fotobehang voor een bepaalde ruimte is of een 3D- fotobehang dat je hersenen en ogen zal bedriegen en je perceptie van de ruimte volledig zal doen veranderen. Maak de lijm volgens de instructies en smeer een dunne laag lijm op de achterzijde van het behangdeel. Je plakt Airtex behang net als gewoon fotobehang op de muur met een behanglijm.


Het handige is dat je de muur met lijm insmeert en het behang er dan in zijn geheel tegenaan plakt. Zo voorkom je dus geknoei met bijvoorbeeld een behangtafel. De bestelling wordt zonder lijm gelever wij raden aan om lijm te gebruiken die geschikt is voor Airtex.


Papierbehang is wat goedkoper, maar ook minder duurzaam, en niet met een natte doek af te nemen. Bij vliesbehang kan dit wel. Let bij fotobehang goed op de afmetingen: je moet je fotobehang natuurlijk wel in zijn geheel kunnen ophangen! En natuurlijk is de belangrijkste vraag welke lijm je voor welk soort behang nodig hebt.


Over het algemeen kun je speciale lijmen vinden voor de volgende behangsoorten (dit staat op de verpakking aangegeven). Bij papierenbehang en vinylbehang kun je kiezen voor een behanglijm voor normaal tot zwaar behang. Let op: deze lijm is niet geschikt voor papieren behang, waarbij de lijm op de achterkant van het behang moet worden aangebracht en is ook niet geschikt voor het behangen van Airtex behang.


De lijm is niet los verkrijgbaar en kan alleen in combinatie met een vlies fotobehang worden besteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts