dinsdag 17 mei 2016

Interieur idee

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Op interieur ideeen vind je artikelen over het inrichten van je slaapkamer, woonkamer en de tuin.


We schrijven met een team van interieur fanaten over nieuwe producten, tips om meer stijl te geven aan je woning, maar ook inspiratie om je huis slimmer in te richten.

Het aanbrengen van frisse kleuren geeft een groot effect op je gemoed en zorgt voor aangename leefruimtes. Veel mensen vinden het leuk om woonkamer voorbeelden te bekijken, om zo inspiratie op te doen voor hun eigen woonkamer. Als je je woonkamer gaat inrichten is het bekijken van woonkamer voorbeelden dan ook geen slecht idee om te kunnen bepalen wat je zelf mooi vindt. Op deze pagina zijn een aantal voorbeelden van woonkamers en huiskamers verzameld.


Wij hebben ervaring in de volgende gebieden: horeca, woonhuizen, bedrijfshuisvesting, zorginstellingen, wachtruimtes, bedrijfsrestaurants, winkelinrichting, leisure en hotelinrichting. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Interieur Idee Gillis Ivan staat vermeld.


Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest.

Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Wij creëren een interieurconcept, wat aansluit op de wensen van de klant. Naast het produceren van interieurdelen op maat, zijn wij officieel dealer van het IPmeubelsysteem.


Houten vloerdelen passen weliswaar in vrijwel elk interieur , maar om een uniforme en krasvrije look te behouden dienen ze wel regelmatig opnieuw geverfd of vernist te worden. Vloerbedekking is doorgaans dan weer gemakkelijker te vervangen, maar juist gevoeliger voor vlekken en verkleuringen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kwalitatief hoogstaande houten meubels op maat.


Wilt u een compleet nieuw interieur of zoekt u juist een aanvulling op uw bestaande interieur ? Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De familie Peeterse heeft een passie voor meubels maken. Zowel vader Riekus als zoon Bart bedenken graag creatieve. Bijvoorbeeld interieur ideeën voor verschillende woonruimtes, waaronder je woonkamer, slaapkamer, keuken en alle andere ruimtes in je huis.


Wil je meer licht, ruimte en sfeer in huis maar heb je geen idee waar te beginnen? Heb je moeite met het kiezen van gordijnen, kleuren en meubelen in je interieur ? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een interieurontwerp, lichtplan en materiaalplan? Wat een leuk interieur idee : combineer vintage en bohemian voor een persoonlijke twist in je interieur.

Dit interieur is een beetje gek, maar zo leuk! Wit en basic of je hele huis in full colour. Dat kan via interieur tijdschriften, via interieur boeken, via woonbeurzen of via woonwinkels.


In tijdschriften en boeken vind je aan de enige kant wel veel interieur ideeën, maar aan de andere kan het ook een dure grap worden. Een woonstijl die veel lijkt op basic maar toch heel eigen is, is de Scandinavische interieur. Zoals de naam al zegt komt deze stijl oorspronkelijk uit Scandinavische landen waar ze gek zijn op dierlijke vachten, eenvoud en licht. Een typisch Scandinavische woonkamer heeft witte muren meubels en vloer. Er zijn verschillende manieren en kanalen om interieur inrichting ideeën op te doen.


Voorheen dacht je als eerste aan woonbladen zoals VT Wonen, 1woonideeën, Elle wonen etc. In deze bladen kan je heel veel interieur inrichting ideeën op doen. Het nadeel echter is dat het periodieke bladen zijn. Vandaag hebben we een aantal nieuwe ideeën op een rij gezet waarmee je ook lange, smalle en kleine gangen en overlopen stijlvol en gezellig vorm kunt geven.


Welkom bij Interior Ideas. Deze site bevat REALISATIES van onafhankelijke vakmensen die maatwerk leveren. De laatste trends en originele ideeën voor je woning inrichting vind je hier.


Wonen met Idee heeft een unieke aanpak. We hebben namelijk de combinatie van de twee bouwstenen om een totaalproject tot een prachtig einde te brengen: een eigen ontwikkelingsteam en een eigen uitvoeringsteam. De communicatie verloopt steeds via ons interieurteam, … zij luisteren naar uw dromen en vertalen deze naar het uitvoerend team.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts