woensdag 11 mei 2016

Spachtelputz extra fijn

Productinformatie - Stofvast en ademend - Slijtvast en sterk - Gemakkelijk verwerkbaar Werkwijze Roer met een mixer de spachtelputz op gewenste viscositeit ( water). Prinssen spachtelpleister, spachtelputz , prinssen spachtelputz, extra fijn spachtelputz. GRATIS LEVERING VANAF €500! Je kunt zelf bepalen in welke korreldikte je de wand of plafond laat stuken.


Zowel een grove als fijne structuur is dus mogelijk voor een huiselijke uitstraling.

De meeste gebruikte soort door ons bedrijf is een spachtelputz van het merk SPS. Spachtel betekent spatel of plamuurmes en putz betekent pleisterkalk. Deze sierpleister heeft een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product.


Spachtelputz is een sierpleisterlaag met reliëf voor muren en plafonds. Met spuitmateriaal spuiten tot een egale structuur is verkregen. Een sierpleister zoals spachtelputz kan in verschillende soorten en korrel grootte worden aangebracht.


Denkt u hierbij aan: mm ( extra fijn ) mm ( fijn ) mm ( gemiddeld ) mm ( grof ) Uiteraard is spachtelputz niet de enige optie om uw plafonds en muren af te werken. Structuur, korrelopbouw en dekkend vermogen worden als de sterke punten ervaren.

Er zijn geen overtreffende maatregelen noodzakelijk. Deze nieuwe spachtelputz heeft dezelfde eigenschappen als de Extra Fijn maar kan door haar korrelopbouw en structuur kleine oneffenheden in de ondergrond ‘opvangen’. Heb jij een soortgelijke klus?


De spachtelputz is weerbestendig, kleurvast, afwasbaar, stootvast en hard van structuur zodat het tegen een stootje kan,ideaal voor trapgaten. Plaats hem dan op Werkspot. Dus voorzichtig de eerste dagen, daarna is hij hard en stootvast geworden. Deze spachtelputz is een kunsthars gebonden wandafwerking en geeft met zijn graniet korrel een korrelige structuur.


Voor dat de spachtelputs word aangebracht op de wanden is het van groot belang dat de muren eerst glad gemaakt worden ( egaliseren dus ) De structuur ( extra fijn of grof) kan variëren van mm tot aan mm korreldikte. Het is toe te passen als decoratieve, stootvaste afwerklaag op muren en plafonds. De korrelpleister is aan te brengen met een roestvrij stalen spaan en gemakkelijk overschilderbaar met muurverf.


It consists of an alkali-resistant, plasticizer-free, synthetic resin dispersion, fine and coarse fillers and pigments. Het materiaal bestaat voor uit witte gebroken marmerkorrels en voor uit bindmiddelen (lijm). De meest voorkomende zijn: extra fijn (mm), fijn (mm) en middel (mm).


Een extra fijne korrel geeft de muur een fijnere structuur dan een grovere korrel. Stucadoorsbedrijf Vitesse brengt spachtelputz aan in diktes van tot millimeter. Standaard diktes die wij voor binnen het huis gebruiken zijn 1.

Daarnaast spelen ook de arbeidskosten een belangrijke rol. Hierboven vind je de gemiddelde prijzen van spachtelputz per m2. Houd er rekening mee dat de prijs van spachtelputz op muren doorgaans lager ligt dan de prijs van spachtelputz op het plafond. Benieuwd naar de exacte kosten van spachtelputz.


Dan is misschien een sierpleister wel wat voor u? Lees alle informatie betreft het aanbrengen en de prijzen per mop deze pagina. De korrel in de spachtelputz is verkrijgbaar in verschillende groottes: extra fijn , fijn en middelgroot. Het kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur (standaard wit), en bestaat uit een hoogwaardig materiaal en kan daarom ook worden toegepast op buitenmuren. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor.


Kg - korrel 1mm - extra fijn - wit. Deze bestandsdelen in deze sierpleister zijn kuntshars met een graniet korrel. Na het aanbrengen blijft er een korrelige structuur achter op de muren en plafonds.


U kunt hierbij zowel kiezen uit een fijne als grove structuur. Offertes graag per totaalprijs of per vierkante meter. Graag expliciet vermelden of materiaal bij de prijs is inbegrepen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Hoe grof je spachtel is kun je vrij makkelijk zien.


Ook zijn deze niet scherp daar ze zo klein zijn. Ik heb al bij veel mensen na strakke wanden gehad te hebben extra fijne spachtel aangebracht daar het te fragiel was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts