donderdag 19 mei 2016

Digitale klok radiogestuurd

Vind digitale klok het nu op Kensaq. Ruim assortiment online bestellen! Deze ontvangt de tijd via een radiografisch signaal - het DCF-signaal - vanuit de atoomklok in Frankfurt. Daardoor wijkt een radiografische klok nooit meer dan enkele milliseconden af van de tijd. Met een radiogestuurde klok , ook wel DCF- klok genoem ben je dus verzekerd van een nauwkeurige weergave van de tijd.


Radiogestuurde digitale klok met meerdere functies.

Goede leesbaarheid dankzij de grote cijfers. Mooie afwerking met een glossy trend. De dag, de datum en het uur worden automatisch gestuurd en aangepast. Beschikt over een alarmfunctie.


U heeft geen omkijken meer naar deze radio gestuurdeklokken. Alleen een batterij is nodig. Werkt op de seconde nauwkeurig. Stelt zichzelf in op zomer- en wintertijd.

In kunststof uitgevoerde digitale klok. Dit model is radiogestuurd zodat u deze nooit gelijk hoeft te zetten. Naast de temperatuursaanduiding wordt ook de datum wordt automatisch ingesteld. De rand van deze klok is wit uitgevoerd.


Vergelijk radiogestuurde klokken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Ruim 8klokken en 3barometers zijn direct uit voorraad leverbaar of worden gratis bezorgd door heel Nederland en België. Het assortiment radio controlled klokken , ook wel zendergestuurde klokken genoem beschikken over een uurwerk die werkt op een atoomklok. Deze atoomklok die in de buurt van Frankfurt staat zendt signalen naar de radio controlled klokken.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Zoek naar digitaal klokje. Info over digitale klok radiogestuurd. Resultaten van zoekmachines!


Een radiografische klok kan zowel een digitale als analoge wijzerplaat hebben. Wanneer het DCF-signaal is ontvangen en verwerkt zal de klok automatisch de juiste tijd weergeven. Bij een radiogestuurd weerstation wordt de weersvoorspelling zelf ontvangen via het DCF77-radiosignaal, zoals hierboven beschreven staat.


Weerstations met een radiogestuurde klok.

Naast een radiogestuurde weersvoorspelling via Meteotime kunnen zowel digitale als radiogestuurde weerstations beschikken over een radiogestuurde klok. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken. Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt. Veel digitale klokken zijn voorzien van een helder verlicht LED-display, zodat de tijd ook 's nachts gemakkelijk af te lezen is.


Dan vind je hier zeker een geschikte klok voor jouw woning. Eenmaal de batterij in de klok , start de secondenwijzer en draaien beide wijzers versneld door tot 00u00. Ik veronderstel dat er dan via DCF een check gebeurt naar de juiste tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts