maandag 30 mei 2016

Kaars in glas

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Gusta kaarsen zijn moderne en stijlvolle producten waar de keus groot is.

Breng meer sfeer in je interieur met de kaarsen in glas van Xenos. Ga jij voor een romantische look met goud en glitters of voor vrolijk gekleurde potjes? Naast de basic grote kaarsen in glas hebben we ook vormkaarsjes in potjes in ons assortiment. Onze kaarsen in glas zijn niet alleen sfeervol, maar ook heel handig. Met een kaars in glas maakt u uw huis op een stijlvolle manier sfeervol.


Bepaal uw eigen sfeer met een kaars in glas , te bestellen bij Lagripro! Ambachtelijke kaarsen en zelf kaarsen maken benodigdheden. Handgemaakte kaarsen van goede kwaliteit, meer branduren door gebruik van de beste grondstoffen.

Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Voor onze kaarsen in glas zijn de Moments of Life verkrijgbaar in de volgende producten: De grote geurkaars met deksel met een brandduur van maar liefst uren. De Shades – unieke geurkaarsen die in het donker een prachtig patroon weerspiegelen. De geurkaars in modulair glas met strak design. Creëer een gezellige sfeer in huis met dit kleine kaarsje in glas.


Het glas heeft een afmeting van 6. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar in deze serie, erg leuk om deze met elkaar te combineren. De kaars heeft branduren waardoor je er meerdere avonden van kunt genieten. De kaarsen en vazen zijn exclusief voor HEMA ontworpen.


Zelfs als de kaars niet brandt, valt deze kandelaar op. Brandende kaarsen in glazen kaarsenhouders kunnen soms hardnekkige resten kaarsvet achterlaten op de bodem en de zijkanten van het glas nadat de kaars opgebrand is. Als je het kaarsvet verwijdert, heb je een multifunctioneel glas van een goede kwaliteit dat je kunt gebruiken voor nieuwe kaarsen of voor verschillende andere doeleinden.


Kies uit 1producten vanaf € 95. Kaars Glas prijzen vergelijken. Vandaag bestel morgen in huis. Dankzij het moderne design vormen kaarsen in glas prachtige accessoires die een mooie aanvulling zijn op elk interieur. Vergeet ook geen kerstkaarsen in glas , die je woonst de geur geven van dennennaalden, kaneel of glühwein en de feestdagen in het bijzijn van je naasten nog aangenamer maken.


Ze zijn te verkrijgen in klein en groot formaat, veel verschillende kleuren, en vormen (bijvoorbeeld vierkant of rond).

Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator. Met deze tips krijg je de resten van de kaars en het kaarsvet makkelijk uit het glas. Een kaars in een potje of in een glas zet je gemakkelijk neer, want een kandelaar is niet nodig!


Er zijn kaarsen in transparante glaasjes, in mooi gedecoreerde glazen of in blik of aardewerken potjes. Een groot voordeel van een geurkaars in glas , is dat u bent verzekerd van een gecontroleerde en veilige vlam. Bolsius geurkaars in glas.


Door het zwaardere glas staat uw kaars bovendien steviger. Zo is er zelfs een gevuld glas met lonten, voor optimale gezelligheid. Bij IKEA vind je geurkaarsen in diverse kleuren, maten, met of zonder glazen pot. Dat gaat lekker ruiken in huis!


Bekijk alle geurkaarsen op IKEA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts