donderdag 26 mei 2016

Nostalgische kapstokhaken

Nostalgische kapstokhaken

Dé specialist op het gebied van kapstokhaken. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Ontdek ons ruime assortiment!


Nostalgische kapstokhaken

Kapstokhaken van smeedijzer of gietijzer in een mooie oude nostalgische stijl. Al onze haken passen prima in landelijke, nostalgische en brocante interieurs. Ook zijn de haken zeer geschikt om zelf kapstokken in rustieke stijl mee te maken, bijvoorbeeld op een mooie eikenhouten of steigerhouten ondergrond.


Antieke kapstokhaken in oude stijl. Zoekt u kapstokhaken in oude stijl of nostalgische kapstokhaken ? Dan bent u bij Janko’s aan het juiste adres. Lees ook onze blog over het maken van een authentieke kapstok met onze kapstokhaken ! Uw jas, maar ook uw sjaal, handtas, hoed en muts kunt u makkelijk kwijt aan de wand.


De kapstokhaak is in elk huishouden te vinden en het is zo’n alledaags voorwerp dat we niet meer stilstaan bij het gemak ervan. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Kapstokken, haken, plankdragers, toiletrolhouders.


Zowel deze website als andere partijen. Bijna alle haken zijn handgemaakt en zijn daarom niet helemaal perfect. Aantrekkelijk zijn de antiek ogende haakjes. Diverse grappige haakvormen kunnen fungeren voor het ophangen van theedoeken in de keuken of gastendoekjes in het toilet. Een kapstok of haak is zelfs handig in een slaapkamer, bijvoorbeeld voor het ophangen van een kamerjas of badjas.


Elegant, eigentijds en met een heerlijke nostalgische look. Zo zouden we de charmante Kapstok Lindi omschrijven. Een prachtige oud ijzeren vintage kapstok van het meubelmerk Clayre en Eef. Deze woonaccessoire bestaat uit een cm.


Erg leuk en handig voor in de hal, maar ook een originele. Ze kunnen gemaakt zijn van gietijzer, smeedijzer, metaal of hout. De ene haak past mooi in een brocante, landelijk interieur, een andere haak weer in een stoer, industrieel ingerichte woning.


Nostalgische kapstokhaken

In onze webwinkel vind je zowel brocante en landelijke, als industriële kapstokhaken. Nostalgische kastknop, authentieke kastknop, brocante kastknoppen, industriële kastknopjes, landelijke kastknop, deurknop brocante, keuken kastknop Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Bent u gericht op zoek naar antieke handdoekhaken, nostalgische kledinghaken, moderne kapstokhaken en luxueuze haakjes van gepolijst messing, brons, ijzer, nikkel of verchroomd aluminium dan vind u deze allemaal terug in onze pagina met robuuste kapstokhaken.


De kapstokhaken die van messing of koper gemaakt zijn, worden meestal behandeld zodat ze een brons antieke uitstraling hebben. De ijzeren kapstokhaken zijn meestal geroest en afgelakt of voorzien van een zwarte coating, waardoor ze een nostalgische uitstraling hebben. U ziet, u kunt een kapstok maken in iedere gewenste stijl.


Nostalgische kapstokhaken

Kleerhangers en haken en alle soorten en maten. Aan onze haken en hangers kan je natuurlijk al je kleren hangen, maar je kan er ook andere spullen mee aan de haak slaan. Nostalgische kapstokhaken staan fantastisch in een landelijk interieur en zijn verkrijgbaar in. Moderne kapstokhaken zijn te bestellen via deze link.


Ook erg mooi om zelf rustieke kapstokken mee te maken. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


Mijn eigengemaakte kapstok heeft nu een robuuste uitstraling met deze kapstokhaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts