woensdag 11 mei 2016

Baklijst zwart

Altijd Scherp in Prijs met Gratis verzending. Wacht niet langer, bestel nu! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Baklijst Gebroken Wit 60xcm. Kopen van een baklijst is in onze webshop erg eenvoudig en u hebt daarbij keuze in vele soorten, kleuren en stijlen.


Zoals een zwarte , witte , bruine en grijze baklijst.

Het bestellen van baklijsten werkt zeer prettig via de shop van onze lijstenmakerij waarbij u iedere gewenste maat kunt selecteren. Zeer geschikt voor het inlijsten van de verschillende formaten canvas, fotodoek of houtpaneel met een dikte van tot 25mm. Geef uw kunstwerk extra uitstraling met deze luxe baklijsten.


Dit type baklijst is zwart gelakt en voorzien van een goudkleurig accent, voor een bijzondere uitstraling. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Deze dibond lijst is van hoogwaardig materiaal vervaardigd. U kunt deze lijst dibond of andere panelen gebruiken. Deze baklijst heeft een donkere kleur, wat zorgt voor een luxe uitstraling.


Ook zijn baklijsten zeer geschikt voor het inlijsten van MDF- of andere houten panelen.

Onze zwarte en witte baklijst zijn strak gespoten en hebben een lichte satijnen glans, de nerf is nog steeds zichtbaar. De top zilveren baklijsten zijn afgewerkt met zilver folie, dit geeft een kwalitatief hogere uitstraling dan geverfde zilveren randen. De baklijst zwart zilver is ca. Je kunt nu een losse baklijst in het zwart voor om een canvasdoek bestellen.


Laat jouw favoriete foto op canvas inlijsten met een mooie, zwarte , houten lijst. Met een baklijst creëer je een zwevend effect, omdat het canvasdoek in de lijst komt te liggen. Het is tegenwoordig erg trendy om jouw foto op canvas in te lijsten.


Deze satijn zwarte baklijst is strak gespoten in een zwarte lak met een nog zichtbare nerf. Een voordelige keus voor jouw schildersdoek, de zichtbare rand van deze baklijst is 10mm breed. De standaard tussenruimte tussen deze satijn zwarte baklijst en de opgegeven doekmaat is 0. Onze baklijsten zijn uitgevoerd met trapje waardoor je je doek heel. Het geeft een luxere uitstraling en door de lijst komt je foto beter tot zijn recht.


Bovendien wordt je canvas minder kwetsbaar. De houtnerf is nog mooi zichtbaar. Fraaie extra brede zwarte houten baklijsten voor schilderij of foto op doek. Zie de profielschets bij de afbeeldingen voor een beeld bij de afmetingen.


Een baklijst is een strakke lijst om het canvasdoek heen. Dit geeft je foto op canvas een nog mooiere en meer exclusieve uitstraling.

We leveren onze baklijsten in drie kleuren: zwart , wit, en blank hout. U heeft de mogelijkheid om 1cm ruimte, 5cm ruimte of geen ruimte rondom het doek te laten. Ons assortiment houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. Wij maken de lijst rondom 0. Onze zwarte baklijsten zijn strak gespoten in een zwarte lak met een nog zichtbare nerf. Een top kwaliteit baklijst die kant en klaar geleverd wordt.


Kijk voor meer informatie over onze zwarte baklijsten op de baklijsten categorie pagina of klik een zwarte baklijst aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts