maandag 30 mei 2016

Antislip voor op de trap

Bestel standaardrubberdoppen of maak ze op maat volgens uw eigen specificaties. Technirub, uw rubberproductenspecialist. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Een antislipstrip is de oplossing! Wij leveren en plaatsen antislipstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen. Antislip trap strip voor gladde trappen.


Traptreden kunnen soms glad zijn, vooral als je met je sokken van de trap af loopt kun je gemakkelijk uitglijden en lelijk ten val komen. Aantekenen hoever je de strip van de voorzijde van de trap wilt houden. Wij adviseren mm aan te houden. Indien aangebracht volgens de instructies is er geen verdere zorg nodig.


Antislip voor op de trap

Het is goed om aandacht aan de veiligheid te besteden wanneer je trap van zichzelf glad is. Elke trap die niet met tapijt bedekt is, is een risico factor. Zeker wanneer je in huis vaak op sokken loopt kan je al snel uitglijden. Dit kan gebeuren door een slechte verlichting of door een gladde traptrede. De meeste ongelukken op de werkvloer gebeuren met de trap.


Om valpartijen te voorkomen kunt u een antislip plaatsen op de trap. Het antislip infrees profiel is uitermate geschikt voor alle trap treden van hout, steen of beton en geschikt voor binnen en buiten toepassing. Dit antislip profiel wordt al heel lang toegepast in de Nederlandse trappen. Er moet een groefje in de traptreden worden gemaakt.


De inleg trapstrip wordt daarna in deze groef gemonteerd. Door een antislipstrip in het loopvlak van de traptrede te plaatsen vergroot de grip op uw trap en kunt u deze veilig belopen. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie.


Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Verwijder dan het afdekpapier van de achterkant van de tape en druk de tape c. Met antislip tape verander je jouw trap eenvoudig in een antislip trap. Je plaatst de trapstrips eenvoudig op de overzettreden. Met één rol kun je meter aan antislip neerleggen. De strook is dan mm breed en heeft een zelfklevende onderzijde.


Antislip voor op de trap

Met een veilig gevoel de trap op - en af? Leg geen spullen op de trap , zorg voor goede verlichting én breng een antislip strip aan op de traptrede. Dit gebeurd vaak wel met smallere strips.


Ook heeft de tape aan de achterzijde een supersterke zelfklevende plaklaag waarmee je de tape goed vast plakt op je traptreden. Pluspunten Brede strip voor ultieme grip en minder kans op verschuiven. Het Nederlandse Sigma coatings bracht met de S2U Nova serie al een bijzonder goede kwaliteit trapverf.


Antislip voor op de trap

De nieuwe Sigma S2U Nova traplak is van dezelfde topkwaliteit, maar dan met een handige anti-slip laag. Met de antislip op de trap heb je meer grip wanneer je op sokken de trap op - of afloopt. De Sigma anti-slip trapverf is een keiharde lak. Verlijming met plaatsen is niet nodig.


De antislipstrip voorkomt het uitglijden op de trap. Het profiel van de strip zorgt er voor dat deze er niet uit loopt. Hierdoor kunt u eenvoudig uw eigen anti slip trap oplossing aanbrengen waar en hoe u maar. De KARWEI antislip trappenlak matglans kleurloos 7ml is geschikt voor het duurzaam beschermen van trappen binnenshuis.


Je kunt de trappenlak prima aanbrengen op een andere laklaag. De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap. De lak op waterbasis droogt snel en is reukarm.


De hulpmiddelen van Praxis kunnen natuurlijk geschikt zijn voor iedereen, die wel wat extra steun kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld antislipstickers op de trap. Al is het maar om alle nachtelijke uitstapjes naar het toilet veiliger te maken. Hoe snel gebeurt het wel niet, dat je even snel de trap af wilt rennen, maar vervolgens uitglijdt.


Gladde traptreden zorgen voor veel ongelukken in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts