woensdag 11 mei 2016

Mdf neuten

Ruim Assortiment Plafond Plinten. Plafond plinten vóór 16:uur Besteld is morgen in Huis. Vervang oude Plinten nog Sneller. Ook te Gebruiken als Kabelgoot!


Zoek naar plafond plinten op de nieuwe KensaQ. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm.

Bezoek onze webshop en bestel online. MDF plinten, massieve plinten, architraven en plintneuten. om prijzen te zien. Architraven en neuten zijn de kroon op de randafwerking. Het geboden assortiment biedt u ruimte keuzen in doderne en klassieke stijlen. Om een mooie vloeiende overgang van plint naar architraven te maken kun je houten neuten gebruiken.


Neuten zijn standaard ± 5mm dikker dan de afmeting van de architaaf. Houten neuten uit voorraad en Maatwerk neuten in elke hout en afmeting.

Alle architraven en neuten worden net als de plinten 1x gegrond en 1x wit voorgelakt gelever zodat u deze gemakkelijk in elke gewenste kleur kunt aflakken. Deze neut in recht model mét sierrand past in principe bij elk model architraaf - Prijzen zijn inclusief BTW! Een plintneut is de oplossing om een plint en deurlijst met elkaar te verbinden. Bent u benieuwd naar het complete effect van onze architraven in combinatie met bijvoorbeeld onze bijpassende plinten of wilt u de architraven afhalen in plaats van te laten bezorgen?


Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier. Plint neuten zijn er in verschillende lengtes, breedtes, en diktes. Vind plafond plinten het nu op Kensaq. De plintneut hoort breder te zijn dan de architraaf en hoger dan de plint.


Dat kan eenvoudig en snel bij Houthandel van Deuveren Dedemsvaart. Naast de MDF Deurlijsten hebben wij ook koplatten in ons assortiment. Elke lat heeft zijn eigen stijl, zodat er altijd een past bij jouw interieur!


Kies voor de MDF Koplatten wanneer je een meer strakke afwerking wilt. Je kunt de rest van jouw interieur ook direct afwerken met onze MDF Plinten en MDF Neuten. Daar brengen de plintneuten een oplossing. De neut is dan het onderste, uitstekend deel van de houten stijl om de deur. Onze plintneuten zijn zeer geschikt voor hoge plinten en brede deurlijsten.


Kozijnen, houten deuren of ramen worden met mdf plinten, mdf architraven en plintneuten een verzorgd geheel en sfeerbepalend voor de inrichting van uw huis.

Bestel plinten, koplatten, deurlijsten en neuten eenvoudig bij OPMAATZAGEN. Dé onmisbare afwerking in ieder interieur! Kies de juiste afmeting en stijl die past. Dit vindt zijn oorzaak in een aantal factoren.


Maar wat is nou eigenlijk MDF. Lees er alles over in wat is MDF. Wij richten ons namens een aantal gerenomeerde fabrikanten op de MDF producten die bedoelt zijn ter verfraaiing van u interieur. Met name gaat het dan om de plinten, architraven en neuten van MDF.


Vroeger werden deze van massief hout. Maak het plaatje helemaal af door bijpassende hoekstukken, neuten of plintneuten toe te passen. Plintneuten worden geleverd in sets bestaande uit stuks.


De hoekstukken en neuten worden geleverd in sets van stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts