woensdag 25 mei 2016

Behang voetbalstadion

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij produceren al het behang zelf. Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers.


Behang voetbalstadion

Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. Als voetballer wil je niets liever dan je eigen kamer in te richten met voetbal accesoires. Behangexpert heeft het voetbalbehang alvast voor je geselekteerd ! Het hoogste kwaliteit behang , zodat het fotobehang voetbalstadion op maat het best tot zijn recht komt.


U kunt bij ons een eigen foto van een voetbalstadion aanleveren of een stockfoto, beiden bestanden zullen wij naar het juiste formaat te bewerken, zodat u voetbalstadion fotobehang op maat wordt gemaakt. Fotobehang Voetbalstadion 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen! Het Voetbalstadion behang WT is licht afwasbaar, de stukken zijn opgerold als behangrol en deze zit in een mooie verpakking. Het wordt verzonden in een stevige doos en wij doen er gratis lijm bij.


Dit Walltastic Voetbalstadion behang bestaat uit delen welke iets overlappend geplakt moeten worden. Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes.


Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. In het behang zitten geen zware metalen. Het fotobehang XXL is een papieren behang , heeft een afmeting van ca. Je kunt het behang makkelijk kleiner snijden als je muur minder groot is, zonder dat dit afbreuk doet aan het ontwerp.


Behang voetbalstadion

Vul hier onder de breedte en hoogte van uw muur in. Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat! Met het Voetbalstadion fotobehang maak je je interieur echt compleet!


Dit Voetbal behang stadion HOEK is meter lang is geschikt voor maar liefst twee muren van 4cm. Je begint vanuit de hoek te plakken en zijn de muren kleiner dan is dit geen probleem. Een erg cool behang om een echte voetballer te voelen. Dan is dit behang iets voor jouw slaapkamer of jouw speelkamer.


De ontwerpers van dit poster behang hadden de opdracht om voetbal ze reel mogelijk in de kinderkamer te brengen en volgens ons zijn ze daar zeker in geslaagd. Fotobehang ontvangt u uit één vel, welke u dus zonder naden aan de muur aanbrengt. Met naadloos fotobehang kiest u voor het mooiste resultaat van het Barcelona stadion of een teamfoto op maat gefabriceerd. Voor op maat gemaakt fotobehang van het FC Barcelona voetbalstadion kunt u ons gratis raadplegen. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is.


Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang. Aanbrengen zoals ieder ander behang Duidelijke plakinstructie wordt bijgeleverd Let op: Voor het mooiste effect bekijk je het behang van een geringe afstand. Van zeer dichtbij bekeken is een licht wazig effect onvermijdelijk. Kijk voor een uitvoerige handleiding op onze instructie pagina.


Dit fotobehang heeft een afmeting van 312x2cm. Het materiaal van dit behang is vlies en het artikel wordt inclusief lijm geleverd. De lijm voor vliesbehang wordt rechtstreeks op de muur aangebracht, vervolgens kan het fotobehang tegen de muur geplakt worden. Met fotobehang Voetbalstadion maak je jouw kamer nog mooier.


Het interieur helemaal in de style zoals jij als voetbalfan het graag ziet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts