maandag 23 mei 2016

Geurstokjes wc

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL.


Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk.

Geurstokjes van Rituals laten je huis heerlijk ruiken. Die van de Rituals lijken me érg lekker ruiken, maar voor mij is op moment het prijsverschil te groot. Op die van de Action zit trouwens ook een draaidop. De geurstokjes kun je in dezelfde drie geuren kopen: Linen, Flora en Cedar.


Willemijn kocht van de geurstokjes ook de geur Linen en ik kocht Flora. Voor 21:bestel is morgen in. Om zelf geurstokjes te maken heeft u het volgende nodig:Een leuk flesje om de geurolie in te doen.


Geurolie om het flesje mee te vullen.

Het principe is simpel: zet een paar stokjes in het flesje met het parfum en ze zullen een heerlijke geur verspreiden. RITUALS geurstokjes zijn geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse tradities. Met het aroma van geurige planten, houtsoorten, vruchten en bladeren brengen de geursticks rust en warmte in je huis. Met deze geuren creëer je een sfeer die past bij je stemming of bij de gelegenheid. Tegenwoordig zijn de stokjes in een flesje met geparfumeerd water erg populair.


Niet moeilijk om zelf te maken. Gebruik een flesje met een nauwe hals. Ga buiten op zoek naar een paar droge stokjes zonder schors. Schors kun je ook zelf verwijderen met een aardappelschilmesje. Is het nat en koud buiten, dan kun je ook saté-prikkers.


Kies uit 1producten vanaf € 95. Wij willen als persoon lekker ruiken, maar we vinden het ook belangrijk dat onze woonruimte een prettige geur heeft. Zo zijn de geurstokjes een populair item geworden in je interieur.


Makkelijk bestellen, snelle levering en gratis retourneren. Weet u nog niet zo goed welke geur bij u past? Websa heeft een ruim assortiment aan geuren.

De meeste geurstokjes verstuiven tot maanden. Plaats de stokjes in het glas, zet het item leuk neer en je hoeft er niets meer aan te doen. Hoe maak ik zelf geurstokjes ? Een fijne geur wordt langs de stokjes langzaam verspreid door het huis.


Natuurlijk zijn de opties om geurartikelen te stijlen eindeloos. Stel bijvoorbeeld een leuke set samen door de geurstokjes met een geurkaars en een roomspray te combineren. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!


Ambi Pur 3Volution Air Wick V. Heb vroegah als puber wel sinaasappels vol met kruidnagels gepropt en opgehangen aan draadjes in de wc. Maarum, die vergat ik dan weg te gooien, had je van die blauwe ballen aan t plafond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts