maandag 16 mei 2016

Stobag pergolino p3000

Dankzij de grotere afmetingen van het bewezen terrasscherm PERGOLINO kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen. Het frame is verkrijgbaar in standaard kleuren en is uitbreidbaar met nog eens extra kleuren. Het doek is gemaakt van hoogwaardig acryl en verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren. Het is niet voor niets dat bijna alle typen met gasdrukveren.


Stobag onderscheid zich door de sterke en.

De gasdrukveren in de geleiders zorgen voor een optimale. Ook geschikt voor horeca en restaurants. Daarmee is dit type zonwering perfect geschikt voor horeca. Geniet van uw tijd in de buitenlucht.


Het betrouwbare zonweringssysteem. Het zonnescherm wordt met een instelbare montagesteun aan uw gevel bevestigd. Het robuuste en eenvoudig te installeren zonweringsysteem is met twee of drie verstelbare geleiderails en staanders uitgerust.


Hier werden de staanders stevig verankerd in met beton volgegoten bloembakken, zodat ze prachtig opgingen in de rest van de terrasinrichting. Als idealer Sonnen- und Wetterschutz bietet sie im privaten wie im Gastronomiebereich eine offene und gleichzeitig geschützte Atmosphäre – zu Hause, im Clubhaus, auf der Restaurant-Terrasse oder wo immer Sie geschützt im Freien sitzen wollen.

Pergola zonwering voor elk terras. Beide modellen zijn technisch van een zeer hoogstaand niveau (Zwitsers). Kom naar onze showroom in Duiven om de vele mogelijkheden te bekijken.


Het product is zeer geschikt voor zowel particulieren als horecagelegenheden. Uw gasten zijn altijd optimaal beschermd tegen zon én regen. Moderne subtiele staanders ondersteunen de geleiders en bieden een stabiele windvaste constructie.


Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. Diese Terrassenmarkise eignet sich bei idealer Neigung auch als Regenschutz. Ein Stützenprofil unter den Führungsschienen verleiht der Anlage eine hohe Standfestigkeit. The wall-mounted pergola unit includes post profiles under the guide rails that provide the system with a high degree of stability.


Met de aanschaf van de pergolino slaat de klant in feite twee vliegen in één klap. De familie Galje uit Reeuwijk heeft een prachtige woning aan de waterkant. Door de felle zon was het soms niet aangenaam om hier van te genieten.


Gelukkig vonden zij bij Zon en Scherm de oplossing. Deze fungeert namelijk als zonwering en overkapping ineen. Volgens ons een uniek, slim, eenvoudig en veelzijdig product. Ob private Party oder Restaurantlounge, Sie und Ihre Gäste sind vor Sonne und Regen bestens geschützt.


Seiten- und Frontbeschattung sind nachträglich montierbar und steigern den Wohlfühlfaktor auf Ihrer Terrasse. Bij zon of regen buiten genieten.

STOBAG biedt een aantal robuuste terrasoplossingen, waaronder pergola zonwering, terrasoverkappingen van glas en lamellendaken. Alle producten zijn namelijk wind en regenbestendig. Zo kunt u optimaal en zorgeloos genieten van uw terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts