vrijdag 20 mei 2016

Houtworm gamma

Houtworm gamma

Perfacs houtwormmiddel 5ml is een kant en klaar middel dat houtworm en andere hout aantastende insecten verdelgt. Het middel heeft een nawerking van jaar, dus als je het hout hebt behandeld met dit houtwormbestrijdingsmiddel komt er jaar geen houtworm of boktor meer in het hout. Bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte kopen bij GAMMA.


Houtworm gamma

Zodra de temperaturen stijgen, steekt ongedierte vaak de kop op. Soms blijft het bij enkele insecten en dat nemen we dan voor lief. Maar wordt ongedierte een plaag, dan wordt het tijd er wat aan te gaan doen. Bij GAMMA koop je alles voor het bestrijden van mieren, zilvervisjes en houtwormen.


Bestrijd houtworm met de houtwormverdelger van Xyladecor. Het middel verdelgt alle soorten houtworm , inclusief huisboktor, en voorkomt nieuwe aantasting. De verdelger is geschikt voor alle soorten hout, zowel oud en nieuw, en geeft een langdurige werking. Is je hout toch aangetast door houtworm , tref dan eerst de nodige voorbereidingen vooraleer je ze gaat bestrijden.


Houtworm gamma

Zorg voor veilige werkkledij. Draag zeker werkhandschoenen en een mondmasker als je de bestrijdingsproducten aanbrengt op het aangetaste hout. Maak het te behandelen hout zoveel mogelijk stofvrij. Waar zit houtworm precies?


De ongediertebestrijder zal altijd eerst een inspectie uitvoeren om het houtwormprobleem in kaart te brengen. Houten kunstwerken, (tweedehands) meubelen, vloeren, panelen, balken… alles wat van hout is vervaardig zal op houtworm worden gecontroleerd. Vaak herkent men houtworm aan de gaten in het hout. Bij juiste toepassing voorkomt het middel tevens gedurende lange.


Perfacs is een kant en klaar bestrijdingsmiddel tegen houtworm en andere houtaantastende insecten. Houtworm bevindt zich net onder het oppervlak van het hout, terwijl boktor hout tot in de kern aantast. De uitvliegopeningen van houtworm zijn kleiner dan die van boktor en de gaatjes van houtworm zijn rond van vorm, terwijl boktor ovale gaatjes in hout achterlaat. Wanneer moet ik een houtwormspecialist inschakelen?


Houtworm bestrijden gaat het beste met een spuit (gloria) zodat u met een grove druppel onder lage druk kunt behandelen. Door houtworm aangetaste objecten behandelen U kunt houten objecten, zoals meubels of gereedschappen, behandelen met een chemisch middel of door het te bevriezen. Resultaten van zoekmachines!


Houtwormspray van HG - Als je last hebt van houtworm of andere houtetende insecten zoals de huisboktor en spinthoutkever, kan dit zeer veel schade opleveren aan meubels, draagbalken en andere houten oppervlakken. Met deze krachtige spray van HG ben jij snel van de vernielgrage insecten af. Je kunt de houtworm proberen te bestrijden met huis, tuin en keukenmiddelen. Hiermee gaan nooit alle houtwormen dood. Ook blijven veel eitjes over.


Ondertussen duurt het probleem voort met als risico dat de hout constructie van het pand verzwakt raakt. Dit efficiënt, kleurloos houtwormverdelgingsmiddel op solventbasis bestrijdt alle soorten houtworm , inclusief de larven van de huisboktor. Het middel met langdurige werking dringt diep in het hout en voorkomt nieuwe aantasting.


Houtworm , muggen, vliegen en kakkerlakken wordt door vrijwel iedereen gezien als ongedierte. Maar soms kunnen ook dieren die normaal gesproken niet tot ongedierte gerekend worden, voor veel overlast of schade zorgen. Denk aan konijnen, mollen, katten en vogelsoorten die het op je tuin gemunt hebben. Zelf houtworm bestrijden is niet moeilijk.


Bij elk product tegen houtworm die je bij ons kunt kopen is circa 1ml voldoende voor een oppervlak van een vierkante meter. Houtworm voorkomen is beter dan genezen Houtwormen zijn immers verzot op hout en leggen er hun eitjes. De larven voeden zich met het hout en graven zo lange tunnels. Zie je kleine gaatjes in het houtoppervlak en valt er stof uit?


Houtworm gamma

Dan zitten er wellicht houtwormen in je hout. Maar houtworm voorkomen is dankzij Xyladecor heel eenvoudig met deze. Houd houtworm buiten de deur.


Houtworm komt regelmatig voor in oud hout, maar dat wil niet zeggen dat het alleen in dat oude erfstuk van je oma of die schitterende stoel van je opa kan zitten. Houtworm kan net zo goed zitten in een balk hout die je net bij de houthandel hebt gehaald. Controleer hout dus altijd voor je het gebruikt in je huis.


Met de geur van de eikels lok je de houtwormen. Of deze methode écht werkt, hebben wij onze twijfels over. Wat ons betreft is deze bestrijdingsmethode tegen houtworm een fabel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts