maandag 23 mei 2016

Spiegel anti condens

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


LED verlichting geeft helderdere stralen af dan standaardverlichting.

Verder is deze spiegel uitgerust met anti - condens. Hiermee wordt er afgerekend met de condens die gevormd werd op de spiegels. De Kruidvat Douchespiegel is onmisbaar in de badkamer. De keer vergrotende spiegel is dankzij de handige zuignappen makkelijk op te hangen.


De spiegel is anti - condens en beslaat dus niet. Zo blijf je altijd zien wat je doet. Tegenwoordig zijn er ook luxere middelen om condens te voorkomen bijvoorbeeld door uw spiegel te voorzien van spiegel verwarming.


Omdat de spiegel wordt opgewarmd zal er geen temperatuursverschil meer zijn en kan de damp niet meer tegen de spiegel slaan.

Met anti - condens spiegels voorkomt u condens ongeacht de temperatuur of vochtigheidsgraad. Een bekend fenomeen in de winter wanneer de temperatuur onder de 5°C zakt is condens , dat de spiegel in feite onbruikbaar maakt. De anti - condens functie werkt ZONDER ELECTRICITEIT gegarandeerd tot -20°C en u krijgt jaar garantie op de spiegel ! Deze anti - condens spiegel van Tweezerman is speciaal ontwikkeld voor het scheren onder de douche. Heeft u last van druppels op de spiegel ? Gemakkelijk aan de muur te hechten en dankzij het waterreservoir aan de achterzijde, heb je nooit last van condens op de spiegel.


Last van druppels op de spiegel ? Spiegelverwarming bestaat uit anti - condens spiegelverwarmingselementen die ervoor zorgen dat de spiegel niet meer beslaat. De elementen zetten elektriciteit om in warmte. De verwarming zorgt er voor dat ondanks als er stoom in de ruimte gevormd is de spiegel condens vrij blijft. Koop een spiegel met verwarming en anti condens.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Er zijn enkele huis-tuin-en-keuken oplossingen voor te bedenken, maar dat moet je onderhouden wil het continu effectief zijn.


Er is gelukkig ook een eenvoudigere oplossing om beslagen spiegels in de badkamer te voorkomen, namelijk een verwarmde badkamerspiegel! Verfraaien van uw huis met Spiegels.

Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Anti - condens Anti Condens spiegel nodig? Verkeersspiegel en Veiligheidsspiegel met Anti Condens laag. We hebben deze spiegel gekocht ter vervanging van onze oude spiegel.


We waren direct tevreden over deze spiegel. Hij straalt luxe en topdesign uit. Wat ook prettig is, is dat de spiegel niet snel beslaat en eenvoudig schoon te.


Wat ik zo geweldig vind van deze spiegel is de anti condens functie. Badkamerspiegel Ambi 120x60cm Geintegreerde LED Verlichting Verwarming Anti Condens. Geïntegreerde LED-verlichting aan.


Met deze anti rijp en anti - condens verkeersspiegel heeft u bij alle weersomstandigheden optimaal zicht. Deze condens ontstaat zodra warme lucht in aanraking komt met de spiegel. De ontdooi functie van deze spiegel is gegarandeerd tot -°C.


Bij explosie of vandalisme voorkomt de glasfilm schade en letsel die rondvliegende scherven kunnen veroorzaken. Bovendien heeft de folie een brandvertragende werking. Je kunt deze anti - condens spiegel eenvoudig ophangen met een meegeleverd haakje, eventueel op je bestaande spiegel.


Onze spiegels kunnen met een zelfklevende anti -condensmat worden geleverd. Deze verwarmingsmat voorkomt het beslaan van (delen van) de spiegel. De anti -condensmat is eenvoudig aan te sluiten op het electriciteitsnet (220V) en kan gecombineerd worden met de verlichting.


U kunt spiegels op meerdere manieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts