woensdag 25 mei 2016

Tochtgordijn voordeur

De ideale isolatie oplossingen voor deuren Wenst u uw ingang te isoleren tegen binnendringende geluiden, koude of warmte? De functionele siergordijnen van Moondream. Heb jij ook een voordeur waar veel kou doorheen komt?


Op een koude winderige winterdag kan ongelofelijk veel kou door de deur heen komen, bijvoorbeeld wanneer je een deur met glas hebt. Is je huis zo gelegen, dat de wind altijd recht op je voordeur waait, dan helpen isolatiestrips of tochtstoppers onderaan de deur in de winter niet altijd afdoende. Van die hanggordijnen kunnen er namelijk, zeker op de foto, best een beetje rommelig uitzien. Bovendien was het toch qua temperatuur niet echt nodig. Of in ieder geval de tochtgordijnen bij de voordeur en de deur aan de zijkant.


Met een tochtgordijn van strokengordijnen. Met tochtgordijnen kunt u de temperatuur constant houden in ruimtes, tocht en warmteverlies tegengaan. In magazijnen waar deuren geen oplossing zijn omdat er veel doorloop is, kan een PVC tochtgordijn de perfecte oplossing bieden. Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de.


Als je een nieuwe deur hebt aangeschaft, ben je nog niet altijd klaar met klussen. Wil je namelijk optimaal gebruik maken van deze aankoop, dan is een goede afwerking. Een tochtstrip op de voordeur voorkomt een koude, kille gang.


Belangrijk voor een voordeur gordijn is dat het niet te kort moet zijn. Het moet alle naden en spleten bedekken van de voordeur. En dikke zware gordijnen zijn het meest effectief. Wil je liever geen gordijn ophangen direct na de voordeur , dan zou je het ook kunnen ophangen na de tochtdeur of de deur tussen de hal en de woonkamer. Hoe minder energie je in huis verbruikt, hoe meer je bespaart.


Door de naden en kieren in je woning te dichten, voorkom je dat het gaat tochten. Wil je weten hoe je je voordeur tochtvrij maakt? Meer tips om je huis energieneutraal te maken kun je vinden op zowilikwonen.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Ook alle accessoires en ophangsysteem bestelt u in onze webshop. PVC Strokengordijnen bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Nettenverkoop. Ruimtes afsluiten ter bescherming van tocht, warmteverlies en geluidsoverlast met een gordijn van stroken PVC.


De stroken zijn van transparant PVC. Tips en adviezen tochtgordijn horeca. Met onze jarenlange ervaring in de tochtgordijnen kunnen wij u voorzien van een advies op maat.


Er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk met een tochtgordijn horeca. Op onze website vindt u tips voor aanschaf van een tochtgordijn. Wij hebben net en nieuwe voordeur gekregen.


De oude voordeur had tussen de onderkant en de drempel een kier van ruim centimeter. Dit tochtte lekker in de winter. Ook met de nieuwe deur zit er nog steeds een kier. Graag hoor ik meer over ervaringen van mensen die een valdorpel gebruiken om dit gat te dichten.


Ben je op zoek naar advies of ideeën over raamdecoratie voor het raam van je Deur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts