vrijdag 13 mei 2016

Colportage stickers

Colportage stickers

Zoek naar ik koop niet aan de deur sticker op de nieuwe KensaQ. Nee Nee sticker zwart € 85. Geen colportage , collectes of geloofsovertuigers meer aan je deur. Geen verkopers meer aan je deur stickers.


Hier vind je de oplossing. Duurzame anti colportage stickers van hoge kwaliteit. Alle colportage stickers worden in full collor geprint op duurzaam materiaal.


Door de hoge kwaliteit van het materiaal is de sticker bestand tegen water en UV straling en kunnen wij een lange levensduur garanderen. Ben je het ook zo zat dat er steeds wordt aangebeld en er weer collectes, verkopers of geloofsovertuigers voor de deur staan? Met een géén colportage sticker kun je dit voorkomen! Originele Geen Verkoop Deur Stickers tegen colportage , collectanten en andere ongewenste aanbellers.


Al vanaf €jarenlang effectief tegen verkopers. Met de stickers van ‘ colportage - sticker ’ is dit verleden tijd! Met de aanschaf van onze sticker krijgt u niet alleen rust aan de voordeur, maar steunt u ons om dit mogelijk te maken.


Op deze website vindt u informatie over de originele Niet-Aan-De-Deur Sticker (ook wel Bel Niet Aan Sticker genoemd), tegen ongewenste colportage (en eventueel collectes) aan de deur. Deze stickers geven aan dat u bijvoorbeeld geen ongewenste reclame of huis aan huis bladen wilt ontvangen (nee nee sticker ). De stickers zijn verkrijgbaar in zwarte of transparante versie. Je kunt bijvoorbeeld ook aangeven dat je geen collectes, verkopers of geloofsovertuigers aan de deur wenst door een sticker op het deurkozijn te plakken. Pakket van Colportage stickers.


Druk bezig en dan wordt u gestoord door een verkoper aan de deur. Ben je de verkopers en geloofsovertuigers ook zo zat? Leuke anti collportage sticker voor bij de deurbel. Goedkoop en weerbestendig. Deze Géén Colportage sticker is zeer duidelijk voor deur- tot deur verkopers.


Hoge kwaliteit sticker gemaakt van uv bestendig vinyl. Ook verkrijgbaar bedrukt op aluminium. Voor het beste plak resultaat leest u het beste eerst de montage instructies bij sticker info. GEEN COLPORTAGE sticker De afmeting van de sticker is ⌀cm.


Colportage stickers

Duidelijk herkenbaar symbool in duidelijke heldere kleuren. Deze deur stickers vertellen elke deur aan deur verkoper dat zij bij u niet aan hoeven te bellen. De Allerhandestickers zijn geschikt voor binnen en buitengebruik. Voor 17:bestellen= morgen in huis.


Colportage is, in de traditionele zin, het van deur tot deur gaan met de bedoeling artikelen of diensten aan de bewoner(s) te verkopen. Dit Franse woord ontstond uit de samentrekking van het Latijn comportare (meebrengen) en het Frans coltin , een lederen bescherming van schouders en nek ( col ) bij het dragen van zware lasten. De tekst staat gedrukt op een zwarte achtergrond.


Colportage stickers

Verschillende uitvoeringen. Heeft u ook zo’n last van opdringerige deur aan deur verkopers? Colporteurs Negeren Anti- Colportage Sticker Wat kan men doen, en wat is de consequentie, als gas en stroom colporteurs ondanks Geen.


Met deze sticker geef je duidelijk aan de je absoluut niet zit te wachten op een verkoper of jehova getuige en dat je ook geen zin hebt in de zoveelste collectant. Met duidelijke rode letters valt deze colportage sticker meteen op. Verkopers, geloofsovertuigers en collectanten aan de deur weren met de Bel-Niet-Aan (Niet-Aan-De-Deur) sticker.


Colportage stickers

Voorkom colportage vanaf €per sticker. Plak de Nee sticker geen Colportage , Verkopers of geloofovertuigers nu op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts