maandag 16 mei 2016

Sliedrecht woonboulevard

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen.


Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Nieuwste wooncollecties binnen.

Het grootste woonwinkelcentrum van Nederland! Op een makkelijk te bereiken locatie aan de A1 centraal in de Alblasserwaar vind je een veertigtal winkels op het industrieterrein Nijverwaard. Klik op één van de winkels voor meer informatie in de regio Dordrecht, Gorinchem en Hardinxveld. Een woonzaak waarbij we de verwachtingen van klanten overtreffen. Hier kunt u kwaliteit meubels laten maken volgens uw unieke wensen voor een eerlijke prijs of u kiest natuurlijk een meubelstuk uit de bestaande collectie!


Waar vind je de mooiste banken, kasten, tafels voor je huis en tuin? Wij bieden dertig woonwinkels die een ruim assortiment kwaliteitsproducten aanbieden en je prachtige woondecoratie tonen. Breng eens een bezoek aan onze showroom.


Al jaar de laagste prijs van Nederland.

Zoek naar woon boulevard op de nieuwe KensaQ. Een site vol eigentijdse industriële, robuuste, stoere en ook landelijke, romantische, lifestyle meubelen. Deze bank is leverbaar in kerstbal rood en 2andere kleuren. Ruime openingstijden, koopavonden en voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw maken het nóg aantrekkelijker om rustig een kijkje te nemen in onze sanitair showroom.


Van eettafels, kasten en tv meubel tot dressoirs, fauteuils en complete zithoeken. Die laten je zien hoe jouw interieur er binnenkort mogelijk uitziet. Op deze pagina vindt u ons adres, contactgegevens, openingstijden en eventuele koopzondagen. Kom dan gezellig langs in onze vestiging of gebruik onderstaande gegevens.


Op zoek naar tuinmeubelen? Sliedrecht elke werkdag van 09. Bij Van der Garde Tuinmeubelshop ben je aan het juiste adres voor een nieuw tuinset of loungeset.


Het bedrijf is op meerdere plaatsen gevestigd. Online vind je de totale collectie. De showrooms van Hartog Wonen bieden je volop inspiratie voor je woonkamer. Iedereen die van wonen iets bijzonders wil maken, vindt volop inspiratie op Woonboulevard Dordt aan de Mijlweg in Dordrecht.


Al jarenlang dé plek voor de laatste trends op het gebied van huis en interieur. Unieke eigen collectie design lampen. Voor 23:bestel morgen in huis!

De Woonboulevard op de Nijverwaard en het Burgemeester Winklerplein krijgen allebei een eigen fonds om de winkelgebieden aantrekkelijker te maken. Per showroom hebben we een mooie mix uit ons assortiment staan. Het lifestyle woonconcept in Nederland. Drie inspirerende woonstijlen 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts