dinsdag 31 mei 2016

Theaterdoek

Theaterdoek Backdrop Molton Zwart 3gram Brandvertragend. Molton theaterdoek 1 katoen, 3gram per vierkante meter. Ze zijn meestal zwart of wit, worden bevestigd aan truss of statieven en zijn gemaakt van brandwerend materiaal. Er zijn ook witte, ronde toneelgordijnen die worden bevestigd aan cirkelvormige truss. Ben je op zoek naar theaterdoek , dan zit je bij Fritz-Events goed.


Theaterdoek

Wij hebben namelijk tientallen theaterdoeken (ook wel backdrops genoemd). Complete doeken We bieden backdrops die kant en klaar zijn van merken als Duratruss, Adam Hall en Showtec. Ze zijn vaak voorzien van ringen en worden soms geleverd met ophangtoebehoren. Wij bieden het zowel aan in de verkoop als verhuur. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!


Onze theaterdoeken worden niet alleen verhuurd als backdrop, maar zijn ook idaal als afscheiding. Hiermee verkleint u de ruimte zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer. Ook in een ‘holle’ ruimte is het ons advies om theaterdoeken te huren om het geluid te absorberen. Producten voor theater technische doeleinden zoals podiumelementen - theatergordijnen - dansvloeren - meubilair.


Theaterdoek

Op zoek naar toebehoren voor theaterdoek ? Voor 23:Besteld = Morgen in Huis! Bestel bij Bax Music met dagen bedenktijd. De meeste backdrops hebben en egaal zwarte of een egaal witte kleur. Hiervoor leveren we altijd een bcertificaat mee, zodat je het doek ook binnen mag gebruiken.


Een theaterdoek ook wel podiumdoek of backdrop genoem wordt van brandvertragend polyester materiaal gemaakt. Wij leveren deze theaterdoeken in ieder gewenst formaat. We hanteren daar geen minimum formaat voor. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw. We verkopen echter ook losse meters stof om zelf een theaterdoek te kunnen maken.


Gaasdoeken Ook voor gaasdoeken kun je bij Fritz-Events terecht. Ze worden gebruikt bij festivals als decor, maar ook voor het afschermen van bijvoorbeeld een evenement kun je gaasdoek gebruiken. Bij Stoffenshop kunt u voordelig theaterdoek kopen.


U vindt hier betaalbare en kwalitatief hoogwaardige theaterstoffen. Deze stoffen zijn zeer geschikt als theaterdoek. Met onze stoffen creëert u uw eigen theaterdoek ! Ook geschikt voor beurzen en onthullingen. U kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld het verkleinen van ruimtes of het afschermen van ruimtes die voor gasten niet toegankelijk of zichtbaar mogen zijn.


Dit zwart theaterdoek is bij meter en is bovendien brandvertragend dat verplicht is in theaters. Dit zwarte theaterdoek van Adam Hall heeft een dikte van 3gram per vierkante meter. Het doek is van molton gemaakt.


De afmetingen zijn 5m breed bij 3m hoog. Voorzien van ringen om de 25cm. Dit theaterdoek van Adam Hall is behoorlijk stevig. De dikte van dit doek is 3gram per vierkante meter, waardoor je er niet doorheen kunt kijken.


Decoratiedoeken, podiumstoffen of verduisteringsstof, brandvertragend. Witte molton als brandwerende stof. Dit 3grams zware witte molton stof voldoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts