woensdag 18 mei 2016

Roze meisjesbed

Voor uw dochter het mooiste meisjesbed? Meisjesbedden met unieke afwerkingen. Profiteer van onze snelle, gratis levering. Veilige kindermeubels van hoogwaardige Europese kwaliteit.


Kinderbedden vanaf € 2online! Het hoofdbord is gestoffeerd en gedecoreerd met strass-steentjes.

Dit geeft het bed een extra luxe uitstraling. Tevens kunt u er een bedlade en natuurlijke bijpassende meubelstukken bij bestellen om de prinsessenkamer compleet te maken. In ons ruime assortiment vind je gegarandeerd een meisjesbed dat perfect bij jouw dochter past. Wij bieden je namelijk bedden aan in verschillende kleuren, afmetingen en stijlen.


Bij het woord ‘meisjesbedden’ denken we allemaal spontaan aan de kleuren paars of roze , is het niet? Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Dit bed is gemaakt van een stevige kwaliteit MDF en afgewerkt met verschillende lagen vernis. De hoogglans zorgt dat de kleuren strak blijven en dat het bed eenvoudig schoon te houden is. Matras is niet inbegrepen, maar optioneel mee te bestellen. Een meisjesbed met een hoog hoofd- en voeteinde krijgt al snel iets romantisch.


Vooral als er dan ook nog eens mooie ornamenten op zijn aangebracht Wat dacht je van een heel romantisch meisjesbed van het merk Lief! Het bed is verkrijgbaar in het wit en in het roze. U wilt natuurlijk voor uw dochter een mooi bed. Betaalbaar, veilig en degelijk.


Wij hebben een uitgebreid assortiment meisjesbedden in de kleur roze , of in wat neutralere kleuren. Wat denkt u van een echt koetsbed of juist een stoer roze autobed voor de jongere meisjes? Prinsessenbed meisjesbed twijfelaar 2x 1Roze. Op zoek naar vrolijke, veilige en stevige kinderbedden tegen lage prijzen? We hebben allerlei designs, afmetingen en kleuren om uit te kiezen.


Mooi en stevig meisjesbed , uitgevoerd in zacht roze kleur met een feller roze decoratieve rand. Het meisjesbed heeft een gestoffeerd hoofdbord dat gedecoreerd is met strass-steentjes. De fabrieksgarantie is jaar.


Prinses Roze twijfelaar voor in de prinsessenkamer. Roze dekbedovertrek of een andere kleur dekbedovertrek?

Voor een meisjesbed is het antwoord al vrij snel gegeven, een roze ! Gewoon omdat dit bij een meisjesbed hoort en als kleur leuk oogt voor een kinderkamer. Maar naast een roze dekbedovertrek tonen wij u veel andere kleuren. Je dochter kan genieten van een fantasierijk be waar bovendien ook nog op gespeeld kan worden. Een typisch meisjesbed is helemaal roze , paars of gericht op fairytail. Om je kleine prinses een echte prinses te laten voelen, hebben we ook diverse decoraties voor de slaapkamer voor een bijpassende look!


Het Bureau is mooi afgewerkt in de kleur wit met blauw roze randen. Het meubel is geschikt voor zowel jongens als meisjes, dit komt doordat de panelen kunnen worden omgedraaid waardoor je kan kiezen tussen een blauwe of roze kleur. Het roze of het blauwe kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts