woensdag 11 mei 2016

Histor vs flexa

Histor vs flexa

Kies uit 1producten vanaf € 300. Die is niet strak in de lak! Voor de professionele markt of merken valt te denken aan Sikkens, Sigma, Wijzonol. De Histor perfect finish, was het plafond van de nieuwe kamer (uitbreiding op het huis) in keer gedaan. De muren van de oude slaapkamer, welke nu voor het oudste kind is, moesten we tot zelfs keer doen met de flexa variant.


Histor vs flexa

Zoals ik in een ander topic (delta schuurmachine of multitool) al liet weten, moet ik dit voorjaar de buitenboel schilderen. Voor mijzelf doe ik dat met Sikkens Rubol etc. Flexa komt er hier niet meer in. Daar heb ik prima ervaring mee en gaat lang mee.


Vandaag komt PPG - dat wereldwijd ruim 41. Nederland - met kwartaalcijfers. In sommige gevallen is een budgetverf helemaal geen slecht idee.


Hoewel de naam Histor Monodek anders doet vermoeden zul je voor een mooi resultaat meer dan verflaag nodig hebben. Heeft iemand er ervaring mee of dit ook werkelijk zo is? Ik merk namelijk wel een groot kwaliteitsverschil tussen Praxisverf en verf van Histor (is dikker en dekt beter).


De Gamma koopt vaak grote partijen op bij fabrieken als de Parel en Servant, en plakt daar hun eigen label op. Daarom kan de kwaliteit wel iets varieren, maar is in het algemeen niet slecht. Met een eindigde deze verf net boven Perfection van Praxis, die slechts een kreeg. Bij Histor helpen we je graag op weg met je verfklus. Bekijk ons assortiment en bestel de verf of lak in de kleur of kleuren die je graag wilt online.


Weet je niet precies hoe je je verfklus moet aanpakken? Gebruik dan onze handige verfkluswijzer en bekijk diverse how to filmpjes. Met Histor kom je zeker tot een perfect eindresultaat. Wil je echt goedkoop gaan, ga dan voor de private label (Gamma, Hema enz).


De verwachting van analisten? Deze worden vast ook door de grote fabrikanten gemaakt, maar de ingredienten verschillen weldegelijk. Dat Sikkens nu ook in de bouwmarkt te verkrijgen is, zal menigeen niet zijn ontgaan.


Ze richten zich namelijk steeds vaker op de ‘gewone’ particulier. Vind de beste Afwasbare Muurverf voor uw keuken en achterwand! Histor is een hobby markt verf, als je professionele verf zoekt denk dan eens aan Sikkens. Het kwaliteitsverschil met b. Door deze verf online te bestellen bij b. Histor ook een keer geprobeerd voor een tuindeur maar vond ik niet geweldig. Geen goede dekking, moest het uiteindelijk 3x verven.


Moest ook 2x maar wel een goed resultaat. Kies je kleur met de Histor Kleurkiezer Bestel Histor Kleurenwaaiers. Bekijk onze kortingen en acties Levering via PostNL bij je thuis of op een afhaalpunt naar keuze.


Histor vs flexa

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Histor kleuren zijn verkrijgbaar in alle Sikkens lakken en muurverven. Bekijk alle kleuren van Histor - kleurenwaaier.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts