maandag 28 januari 2019

Zilvergrijze gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Dit verduisterende zilvergrijze gordijn wordt gemaakt met dubbele plooi voor een chique uitstraling. De verstelbare haken zijn eenvoudig op te hangen aan jouw rail en zorgen ervoor dat jou huis jouw thuis wordt. Met deze gordijnen ziet jouw kamer er gelijk heel anders uit. De zilvergrijze kleur past eigenlijk overal bij, dus dat is handig combineren. De stof is 3-laags geweven en daardoor verduisterend en geluidsdicht.


Geef jouw slaapkamer een chique look met deze gordijnen van Lifa Living. Ze zijn geluidswerend en verduisterend. Dus hoe fel de zon ook schijnt, in jouw kamer is het heerlijk donker.


Dankzij de ringen zijn de gordijnen snel op te hangen.

Goedkope gordijnen Al vanaf € per meter. Deze zilvergrijze gordijnen hebben een mooie afwerking en een zeer soepelhangend karakter. Profiteer nu van onze aanbieding! Omschrijving: Deze gordijnen van Lifa Living zijn perfect voor in je slaapkamer. Echter is het zilvergrijze gordijn alleen beschikbaar in de maat 90x250cm.


Heeft u dit vliegengordijn ook in andere kleuren? Ja, dit vliegengordijn is verkrijgbaar in wit, champagne, zilvergrijs en zwart. Jazeker, u bent van harte welkom in onze showroom.


Voor een hippe, kwalitatieve maar vooral ook betaalbare inrichting van je huis. Grijze Kant-en-klaar gordijnen koop je eenvoudig online bij bol. De komende jaren zullen wij ons assortiment uitbreiden met vele nieuwe artikelen. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Je wikkelt het touw om je gordijnen en plaatst de magneten tegen elkaar.

Tip: varieer de plaatsing van de magneten voor een andere look! Geschikt voor alle soorten gordijnstof. Grijze gordijnen bestellen. Zilvergrijze gordijnen in delen.


Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank. Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie. Daardoor komen je ramen nog mooier uit.


HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts