vrijdag 11 januari 2019

Decorwand

Het aluminium frame van de decorwand is geheel magnetisch en van hoogwaardige kwaliteit. De printbanen worden door middel van een specialistisch proces gemaakt, waardoor men een hoogwaardig eindresultaat behaalt zonder oneffenheden en bobbels in de decorwand. Afmeting: meter breed en meter hoog. Hoge duinen, wuivend helmgras en een heerlijk briesje. Je zou zo zeggen dat je langs de Nederlandse kustlijn loopt met deze decorwand.


Materialen kunnen eventueel een dag voor en na gebruik worden bezorgd of afgehaal hier worden geen extra huurdagen voor berekend.

Prijzen zijn exclusief btw. We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, gerichte advertenties te maken, internetgedrag te meten, en delen via social media. Uniek zijn de extra mogelijkheden om Easyfix textielframes te voorzien van LED-verlichting. De frames kunnen ook voorzien worden van akoestisch materiaal om geluidsdemping te creëren. De houten buitenwanden van de skihut geven direct een winters gevoel.


IJspegels aan de bovenkant en een laag sneeuw op de grond. Deze decorwand Caribbean is een musthave bij uw themafeest. De basis voor een Tropical of beach party, het brengt uw gasten meteen in tropische sferen.

Oosterse Decoratie in stijl. Opgebouwd binnen minuut d. Decorwand Graffiti Masta toevoegen. Of in combinatie met: Spandoek disco 0€ met frame € 50. Afscheidingen huren kunt u bij Huurland.


Huurland is al meer dan jaar specialist in horeca verhuur. Neem vrijblijvend een keer contact op. Ook onderstaande verkrijgbaar in. De wand bestaat uit vier delen. Hiermede bouwen we u locatie om in een.


Wanden voor een mooie afscheiding. Ons assortiment: Kramen en huisjes. Een decorwand huren als afscheidingswanden met een thema. U maakt uw feest of bijeenkomst compleet met deze decorstukken. Huur ze goedkoop via Verhuur.


Verhuur van feestbenodigdheden, evenementen en Horeca aparatuur. Aanvragen offerte of bestelling.

Losse bovenrand beschikbaar. De decorwanden Bruin Cafe zijn per stuk meter bree en kunnen met meerdere aan elkaar gemaakt worden om zo een hele wand te decoreren. Deze kunnen los van elkaar worden geplaatst, maar de beschilderde panelen kunnen ook als één decorwand van 488cm breed en 244cm hoog worden opgebouwd.


Gerelateerde disco decoratie. Schrijf een beoordeling over dit artikel! J0- Trendy decorwand met glasvliesbehang Antraciet af te wisselen met me.


Wij leveren deskundig personeel voor uitleg over de waterpijpen en het verversen van de waterpijpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts