woensdag 16 januari 2019

Nesling coolfit harmonicadoek

Kies uit producten vanaf € 600. De grootste in camperaccessoires! Dé kampeerwinkel van Nederland. Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Je eigen ideale schaduwplek met de schaduwdoeken van Nesling.

Hoogwaardige producten en tot UV bescherming. Alle bevestigingsmaterialen alsmede een katrollen- en baleinenset zijn in de verpakking bijgesloten. Beschermhoes harmonicadoek. Inclusief katrollen en baleinenset.


Gemaakt van een zeer sterk HTPE geknoopt harmonicadoek , tot bescherming tegen schadelijke UV stralen. Eenvoudig te installeren, te reinigen en is schimmelwerend. Wilt u graag eerst het artikel bekijken of wilt u het liever ophalen dan per post ontvangen?


Hierdoor kan je ook met deze coolfit harmonicadoeken op zonnige dagen lekker genieten van het zonnetje.

Het Coolfit harmonicadoek wordt compleet geleverd met een RVS ophangset, katrollenset en aluminium baleinen. Afhankelijk van de breedte van het doek wordt het gemonteerd op of RVS staaldraden. Tuinartikelen voor de laagste prijs.


De Wit: de Kampeerspecialist! Er zijn echter beperkingen Er zijn ook grenzen aan wat we kunnen en willen maken. Houd rekening met de volgende grenzen: Coolfit Schaduwdoek De maximale lengte van een zijde is meter. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij.


Dit lucht- en waterdoorlatende doek is verkoelend door de kleine gaatjes in het kunststof harmonicadoek. Coolfit schaduwdoeken zijn gemaakt van polyester stof, zijn vuil afstotend en verkleuren niet. Bovendien kunnen ze het hele seizoen buiten blijven hangen. Een Coolfit harmonicadoek is een goede oplossing voor een zonnescherm, goedkoper, duurzaam en zeer eenvoudig te reinigen met een beetje water en groene zeep. Ruim assortiment online bestellen!


De door ons geleverde materialen zijn van rvs. Het Harmonicadoek is verkrijgbaar in meerdere kleuren evenals het Harmonica wavesail en zijn vuil-, vocht- en schimmelwerend. Uitvoering Het doek wordt inclusief bevestigingsmateriaal, katrol enspanbuizen geleverd. Coolfit Harmonicadoeken voormalig winnaar van de Tuinidee Award.


De Harmonica schaduwdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig HTPE geknoopt weefsel. Voorraadproducten worden binnen uur verzonden, is het harmonicadoek niet bij ons op voorraad dan moet u rekenen met 5-werkdagen.

Hij is makkelijk te monteren zodat u er meteen van kunt gaan genieten. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief? Een harmonicadoek ophangen is eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen.


Lees de onderstaande instructies goed door en bekijk de speciaal gemaakte montage instructie film van Nesling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts