vrijdag 18 januari 2019

Sticker hondenpoot

Sticker hondenpoot

Mooie sticker gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal. Kleurecht, watervast en UV-bestendig. Voor binnengebruik en buitengebruik. Deze sticker is compleet gesneden.


Sticker hondenpoot

Dat wil zeggen dat wat in het voorbeeld een kleur heeft de daadwerkelijke sticker is. Al het overige is volledig weg gesneden. Prachtige set stickers van dierenpootjes. Je kunt de stickers plakken waar je maar wilt. De stickers worden gemaakt uit de allerbeste materialen en gesneden uit de beste kwaliteit folie.


Plak de stickers op je auto, scooter of fiets. Voor op gladde oppervlakten zoals je auto, ruiten en ramen, spiegels en noem maar op. Afmeting per pootje ongeveer bij cm. Per sticker zijn het pootjes. Gebruiksaanwijzing: Maak het gladde oppervlakte waar de sticker op komt goed schoon en droog.


Leuke vinyl stickers voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Snelle levering en veilig betalen via iDEAL, overboeking of Mister Cash. Zodra je deze sticker op een donkere of gekleurde ondergrond plakt worden de hondenpoten goed zichtbaar.


Plak dan een leuke hondenpoot autosticker op je auto! Een dieren sticker van het silhouet van een vliegende vogel (type 2). Gebruik deze vogel sticker waar je maar zou willen, denk bijvoorbeeld aan je auto maar bijvoorbeeld ook op de kinderkamer of bijvoorbeeld de schuifdeur en voorkom daarmee dat mensen tegen de deur aanlopen. De grootte van de sticker is telkens de afmeting van de langste zijde. Chrome 3D Duivel stijl logo Sticker.


Sticker hondenpoot

Dit kan dus de breedte òf de hoogte zijn,. De muursticker is niet geschikt voor buitengebruik of op kalkverf. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Een leuke hondenpoot afdruk muursticker. Deze hondenpoot muursticker is ideaal voor de kinderkamer. Hondenpoot sticker , een leuk idee als cadeau. In het tweede keuzemenu kies je de breedte van de naamsticker, de hoogte van de sticker wordt daarop aangepast. Het zijn uitgesneden naamstickers, de stickers hebben dus geen achtergrond maar kunnen wel eenvoudig in ̩̩n keer aangebracht worden door middel van het applicatiefolie.


Deze naamsticker is aan de plakzijde zwart van kleur. Honden Poot afdruk stickers set van pootjes binnen maar ook buiten gebruiken op je bakfiets of auto De kleur van de set hondenpootjes bepaal je zelf. Alle stickers worden gemaakt van professioneel beletteringsmateriaal. Dit maakt ze geschikt voor zowel binnen als buiten.


Voor het juist aanbrengen van de stickers kunt u de plakinstructie raadplegen. Op zoek naar dieren stickers ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts