dinsdag 15 januari 2019

Gratis stickers verboden te roken

Gratis stickers verboden te roken

Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Gratis verzending vanaf €1 ruim. Bij de bouwmarkt koop je die stickers gewoon, allemaal cent lappen en klaar.


Gratis stickers verboden te roken

Soms is het onvermijdelijk om regels in werking te stellen. Sticker verboden te roken. Met een verbodspictogram geeft u al een dat er regels gelden en nageleefd moeten worden. De verboden te roken stickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en tevens in spiegelbeeld.


Door de sticker in spiegelbeeld te drukken kan deze aan de binnenkant van een raam geplakt worden zodat deze van buiten goed zichtbaar is en tevens wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Keuze van het sticker formaat Deze verboden te roken sticker is verkrijgbaar is vijf verschillende maten, van mm tot 1mm hoog. Zie onderstaande tabel om te bepalen hoe groot uw stickers moeten zijn. Pictogrammen stickers roken verboden. Wilt u een artikel op maat?


Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruime keuze uit materialen. Zwarte sticker die u aan de binnenkant op het raam kunt plakken. Met deze sticker kunt u aangeven dat er niet gerookt mag worden. Vind de beste selectie verboden te roken stickers gratis fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit verboden te roken stickers gratis voor de dutch.


Schitterend teken sticker gemaakt met een hoge kwaliteit vinyl, dat is super makkelijk aan te brengen en laat geen residu achter na verwijdering. Beschikbaar in een brede waaier van kleuren en maten. Natuurlijk is deze sticker ook geschikt voor verschillende horecazaken. Geef dan aan dat er binnen niet gerookt mag worden. De stickers worden standaard uitgevoerd in zeefdruk zodat we jaren lang de kleurechtheid kunnen garanderen.


Gratis stickers verboden te roken

Formaat sticker , diameter cm. Materiaal, weerbestendig zelfklevende vinyl sticker. Verzendkosten € per bestelling. Ander formaat, opdruk of kleur?


Elk verbod moet worden aangeduid om veilige ruimtes te waarborgen. Bekijk alles met sticker verboden te roken ! Verbod sticker met een afbeelding van een sigaret. Maak je verzameling compleet, koop Verzamelobjecten op Marktplaats.


Ook siku, diddl en stenen honden worden aangeboden. Kies uit duizenden stickers bij de grootste stickershop van Nederland. Bestel nog voor € 9extra en je bestelling wordt gratis.


Kies het gewenste formaat en materiaal. Bestel direct en profiteer van een snelle levering! Het verbodsteken is altijd cirkelvormig en heeft een rode rand en dwarsstreep.


Verboden te roken stickers worden geleverd als rechthoekige stickers. De achtergrond is wit en het pictogram dat het verbod uitbeeld is zwart. Verbodsstickers zijn altijd roo rond en met een streep door het pictogram, het pictogram is altijd zwart, in dit geval de sigaret met rook.


De verboden te roken sticker wordt gelamineerd en is hierdoor geschikt voor binnen en buiten gebruik. Deze stickers worden gebruikt door zowel particulieren als bedrijven. Deze deurstickers zijn makkelijk aan te brengen op een gladde ondergrond.


Gratis stickers verboden te roken

Stikker deur of stikkers deur voor bedrijf of particulier. Verbode te roken geeft duidelijk aan dat er niet gerookt mag worden. U vindt in dit gamma niet alleen verbodspictogrammen voor het roken , maar ook verschillende pictogrammen die elke vorm van vuur verbieden. Alle pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende formaten en uitvoeringen.


Het komt steeds vaker voor dat u een gebouw binnenloopt en er staat een groot bord met daarop de mededeling dat er niet gerookt mag worden. Niet alleen openbare gebouwen verbannen de sigaret binnen, ook openbare gelegenheden buiten mogen het roken verbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts