maandag 28 januari 2019

Lijsten restauratie

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Ruime keuze lijsten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen.


Vaak zal een eerdere restauratie of toevoegsel eerst verwijderd moeten worden alvorens te kunnen beginnen.

Doet men dat niet dan zullen juist de nieuwe restauraties in negatieve zin na herstel gaan overheersen. Nanette Backers Atelier lijstenrestauratie voor alle restauratie van schilderij- en spiegellijsten, die vergul gekleur beschilderd of op andere wijze bewerkt zijn. Lijsten restaureren, oude spiegellijsten, schilderijlijsten, vergulde lijsten en gekleurde lijsten. Lijstenmakerij Daleman is ook gespecialiseerd in het restaureren van schilderijen en lijsten.


Wij beschikken daarvoor over een volledig ingericht restauratie atelier, waar wij uw kunstwerken vakkundig en zorgvuldig kunnen behandelen. Is uw gerestaureerd schilderij toe aan een nieuwe lijst ? Als u een snijwerk of lijst wilt laten restaureren, dan kan ik geheel vrijblijvend bij u langskomen en op locatie een indicatie geven van de benodigde werkzaamheden en kosten. U kunt bij mij terecht voor het herstel van allerlei soorten lijsten en.

Een passe-partouts is bedoeld om een ruimte te creëren tussen het werk en glas. Tevens schept het een ruimte om het in te lijsten werk. Het is dan ook een noodzaak om een passe-partouts te gebruiken bij een aquarel, foto of pasteltekening. Het gaat er bij de lijstenmakerij dus niet om mooie oude lijsten nieuw te maken, zeker niet.


Mijn opdrachtgevers zijn zowel particulieren als museale instellingen. Voor conservering en restauratie van uw lijsten of vergulde objecten kunt u bij mij terecht. Conservering en restauratie van lijsten. De lijst van een schilderij of een spiegel hoort bij de geschiedenis van het kunstwerk. Allerlei ongelukken zoals vallen of stoten tijdens transport, een kapot ophangsysteem e. Ornamenten, de verflaag of het bladgoud kunnen verloren gaan of breken.


Vakmanschap in lijstrestauratie. Restauratie biedt dan de oplossing. Dankzij jaar ervaring in de kunsthandel bent u voor goed advies en vakmanschap zeker op het juiste adres. Inlijstwerk en restauraties worden in een atelier aan huis uitgevoer waardoor het mogelijk is om restauratiewerkzaamheden aan schilderijen en lijsten tegen zeer betaalbare prijzen uit te voeren.


Met de kennis van het kleuren is ook de stap naar opknappen of restaureren mogelijk. Hier links een lijst waarvan vele ornamenten waren beschadigd of afgebroken.

Van gave ornamenten zijn mallen gemaakt en er zijn nieuwe gegoten. Deze worden op de oude lijst bevestigd en daarna worden de diverse grond- en kleurlagen aangebracht. In mijn lijsten restauratie atelier in de omgeving van Gouda, in het mooie polderlandschap van de Krimpenerwaar restaureer ik oude of antieke vergulde schilderij- en spiegellijsten voor particulieren.


Loszittende of ontbrekende delen aan de lijst worden vastgezet. Bij de Lijsterie maken wij alle lijsten op maat. U heeft een ruime keuze uit verschillende stijlen lijsten , verschillende hout-soorten, diverse metaalsoorten, modern of klassiek, wij hebben het allemaal.


Naast ons maatwerk verkopen wij uit voorraad ook standaard aluminium en houten wissellijsten. Ook kastlijsten en 3D lijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts