woensdag 30 januari 2019

Sigma blanke lak

Sigma heeft met het brede assortiment voor elke toepassing een oplossing! Alle varianten Sigma Verf. Bekijk ons assortiment en Bestel! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.


Sigma blanke lak

Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Nu ook verkrijgbaar in anti-slip traplak! Een lak legt een soort verflaag op het te schilderen oppervlak en sluit het hout af. Beits dringt dieper in het hout en is vochtregulerend (het vocht kan naar buiten). Buiten schilderen met jachtlak.


Door jachtlak te gebruiken ben je jarenlang verzekerd van een goede beschermlaag op het hout. Jachtlak is harder dan een gewone (transparante) lak. Sigmavar Yacht Gloss is een waterbestendige, blanke lak voor duurzame houtsoorten. De unieke lak is geschikt voor het opbouwen van een blank laksysteem op duurzame houtsoorten.


Sigma blanke lak

De Yacht Gloss is ideaal voor het blank lakken van houtwerk van jachten en boten, boven de waterspiegel. Transparante of blanke lak voor buiten. De transparante of blanke lak voor buiten is er van verschillende topmerken, zoals Sikkens. Je gebruikt op die manier de beste buitenlak, terwijl je daar online een lage prijs voor betaalt.


Geschikt voor maatvaste en hardhouten onderdelen, zoals kozijnen, deuren en terrasschermen. Sigmavar WS Matt is een sneldrogende, kras- en slijtvaste, watergedragen blanke lak. Deze vernis is prima geschikt voor het blank lakken van houtwerk binnen, zoals betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren.


Blanke lak en beits voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Groot assortiment blanke lak en beits van de bekende topmerken zoals Wijzonol, Sigma , Sikkens en. In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma verf. Sigma verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk. In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Online Bootlakken voordelig kopen?


Specialistisch advies nodig? Je kunt deze lak gebruiken voor het houtwerk binnenshuis zoals kozijnen, binnendeuren en andere houten delen. Met deze lak kun je gemakkelijk meubels, deuren, kozijnen en ander houtwerk aflakken.


Sigma S2U Nova Satin is de meest bewezen kras- en slijtvaste zijdeglans lak op waterbasis. Omdat deze verf op waterbasis is, zal je geen last hebben van vergeling. Sigma Sigmavar S2U Satin is een zijdeglanzende blanke lak op terpentine basis, geschikt voor binnen. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt.


De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. Sigma S2U Satin is een fraaie, zijdeglanzende lakverf. De lak is vrijwel reukloos. Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging. De droge verffilm is har kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen.


LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.


Parketlak hoogglans is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk lak kopen. Gelukkig kan dit bij Praxis!


We houden je hier op de hoogte van alle lopende lak aanbiedingen of een lak aanbieding op een bepaald merk. Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Of kijk in onze folder voor de huidige lak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts