dinsdag 22 januari 2019

Inrichting tienerkamer

Meer dan 2tiener kamer meubels. Tiener kamer meubels nu vergelijken. Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Eén waar ze kunnen relaxen met vrienden, huiswerk kunnen maken en lekker kunnen slapen. De kamer mag absoluut niet te kinderachtig zijn.


Met behang geef je een slaapkamer binnen no time een andere uitstraling. Voor elke tienerkamer stijl is op het web mooi behang te vinden. Ook in het artikel tienerkamer behang op onze website vind je leuke inspiratie. Van ‘houten’ behang tot fotobehang met een mooie zonsondergang! Een tienerkamer is heel persoonlijk, want meestal heeft een tiener hele specifieke wensen en behoeften.


Inrichting tienerkamer

Het kan lastig zijn tijdens de inrichting hieraan te voldoen, maar des te groter is de uitdaging de tienerkamer samen met uw kind tot een prachtig paleisje te maken! De gemiddelde tienerkamer is niet groter dan 3×meter en wordt vaak vooral gebruikt om te slapen, studeren, gamen, opbergen van kleding en als lounge of chill plek. STIJLIDEE STYLINGTIPS voor de inrichting en styling van een nieuwe tienerkamer : Fotografie: Decoomo.


Voor de jongens is het een stuk moeilijker om hun tienerkamer in te richten. Daarom zijn neutrale kleuren vaak de oplossing. Kies vrolijkere kleuren, zoals kobaltblauw of groen, voor kussens of een dekbedovertrek. Deze kun je na een tijdje weer vervangen en dan heeft de kamer ook weer een andere look. Richt de tienerkamer daarom in met een bureau die voldoende natuurlijk daglicht krijgt.


Zorg ervoor dat de studeerruimte altijd netjes is met zo weinig mogelijk afleiding. Wanneer je kind de tiener leeftijd bereikt vinden ze alles al snel te kinderachtig. Bij een tienerkamer zoek je dus vooral naar de balans tussen gaaf en ‘cossy’. Een bureau is in principe niet erg praktisch in de inrichting van een kleine slaapkamer. Toch kun je het wel doen, mits je de ruimte efficiënt benut.


Onder, boven en naast het bureau is tenslotte veel ruimte over voor kastjes om spullen in kwijt te kunnen. Bij de inrichting van een ruimte moeten eerst de muren in orde zijn. Kies je voor behang of verf je de muur in een leuke kleur? Eerder schreef blogger Janna al over tienerkamer voor jongens en gaf ze een aantal tips hoe je het inrichten van een tienerkamer het beste kunt aanpakken.


Inrichting tienerkamer

Hieronder volop inspiratie voor zowel jongens als meisjes tienerkamers. Natuurlijk heb jij ook een grote inspraak op de inrichting , maar het is tenslotte wel de kamer waar je kind in moet slapen. En vooral op die leeftijd is het belangrijk dat je jouw kind hierbij betrekt. Er zijn genoeg leuke ideeën om een leuke tienerkamer in te richten. Casual woonstijlen voor tienerkamers.


De inrichting in de jeugdkamer is gebaseerd op de inrichtingsstijlen van de volwassenen. Toch hoeft het niet alleen eenvoudig en elegant te zijn. De meeste tieners houden in deze fase erg van kleurrijke en aparte stijlen. Wij tonen je de beste interieurstijlen voor de tienerkamer.


Voor de dames die zich graag bezighouden met beauty kan een mooie kaptafel in de kamer gezet worden. Inclusief spiegel, want die mag daar niet aan ontbreken. Zo kunnen deze interesses bepalend worden voor de inrichting van een tienerkamer. Daarnaast kunnen meubels functionele opbergruimtes zijn voor deze hobby’s.


Er zijn verschillende sferen en stijlen die de tienerkamer helemaal af maken. Zoals een industriële tienerkamer of een landelijke tienerkamer. Voor de verschillende stijlen geven we je stylingtips en de leukste adressen om producten te kopen.


Inrichting tienerkamer

Een thema klinkt een beetje kinderachtig, maar dat hoeft echt niet zo te zijn. En, voldoende ruimte om te kunnen studeren. Belangrijk is eerst te kiezen voor een stijl. Houdt jouw tienerzoon van vrolijke kleuren, dan is dat een mooi uitgangspunt voor zijn kamer. Ons PAX systeem geeft je de opbergruimte die echt bij je past.


Je bepaalt alles zelf: afmetingen, kleur en stijl. En met de KOMPLEMENT inrichting krijgt elk T-shirt, elk paar schoenen en elke trui een eigen plekje. Kies een van onze combinaties of ontwerp zelf je eigen PAX kast met de PAX planner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts