vrijdag 25 januari 2019

Elastische plamuur

Haal vandaag nog die Elastisch Plamuur in huis. Alle merken Klusaccessoires. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Meerdere aanbieders online.

Mode volgens de laatste trends. Broeken met elastiek bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Verwijder loszittende delen.


Voor een goede hechting moet de ondergrond schoon, droog en vetvrij zijn. De cap van de koker snijden en de spuitmond erop draaien. K Bumper plamuur voor bumperreparatie.

MoTip Bumper plamuur is een elastische 2-componenten plamuur die uiterst geschikt is voor het plamuren van bumpers. Daarnaast kan deze elastische 2K plamuur gebruikt worden op staal, aluminium, hout en beton. MoTip polyester plamuur is een universele 2-componenten plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in staal, aluminium, hout, beton en natuurlijk polyester. De MoTip plamuur is zeer elastisch en laat zich gemakkelijk in de juiste vorm shapen Na uitharding is de plamuur goed schuurbaar. Overspuiten kan met alle verfsystemen.


Aguaplast Fibra is een elastische plamuur voor het dichten van barsten. Deze elastische plamuur is gebruiksklaar en biedt een uitstekende aanhechting. Versterkt met glasvezel, barst niet.


Waterbestendig en slijtvast. Uitstekende cohesie, elasticiteit en flexibiliteit, zelfs op lage temperatuur. Deze plamuur van 4CR is een helderwitte twee componenten plamuur die bijzonder makkelijk schuurbaar is.


De eenlaags plamuur laat dan ook geen gaatjes achter en is perfect te gebruiken voor een afwerklaag. De plamuur is op basis van polyesterhars en heeft een krimpvrije formule. Word geleverd inclusief verharder.


Snel uithardende plamuur voor binnentoepassing. Door de blijvende elastische eigenschappen van een dergelijk flexibel vulmiddel is duurzame reparatie zelfs bij werkende ondergronden mogelijk. Dit type flexibele vuller is dan ook uitstekend geschikt voor steeds terugkomende scheuren en naden, zoals scheuren tussen plafond en wan hoeken van muren en tussen kozijnen en muren.


Hiermee krijg je altijd de juiste verhouding.

De verharder heeft meestal een andere kleur dan de plamuur , waardoor je duidelijk kunt zien of de componenten goed gemengd zijn. Wat is het verschil tussen plamuur en vulmiddel? Een plamuur is bedoeld om kleine oneffenheden glad te maken. Plamuren zoals Alabastine Houtplamuur Universeel is geschikt voor lagen van maximaal mm per keer. Op het moment dat u een plamuur gaat gebruiken voor het vullen van gaatjes die dieper zijn dan mm, dan zal de plamuur gaan krimpen.


Flexi elastische 2k polyesterplamuur Airo. Zeer geschikt voor het herstellen van beschadigde bumpers en spoilers. Kan met Acrylfuller en 2-K lakken overlakt worden. Uitstekend hechtvermogen op bumpers en spoilers van kunststof of polyester. Professionele elastische 2K polyester plamuur voor gebruik op kunststof delen zoals bumpers en spoilers.


Geleverd in een 500gr blik met harder. Sterke, goed te verwerken 2k plamuur , zakt niet en krimpvrij! Geschikt voor autoschadeherstel, schilder, jachtbouw, meubelmaker. Vul kleine gaatjes en scheurtjes op met een aangepaste plamuur.


Ook de voegen van een wand in Gyproc vul je op met plamuur. Voor het wegwerken van kleine scheuren en barstjes en het snel egaliseren van je volledige muur kan je ook gebruik maken van vliesbehang. Er geldt in uw geval maar één hersteladvies, te weten: alle onderdelen welke met kit zijn geplamuur dienen te worden ontdaan van kit. Hierna is het nodig de ondergrond op te zuiveren, te schuren en eventueel gaatjes en scheurtjes spaarzaam op te vullen met een geschikt elastisch houtreparatiemiddel.


Sierpleister repareren met plamuur. Beschadigd sierpleister kun je gemakkelijk repareren met plamuur. Wanneer je een wand of plafond hebt gemaakt van gipsplaten dan heb je meestal lelijke kieren waar de platen elkaar raken.


Met speciale gipsplaatvuller kun je deze kieren opvullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts