donderdag 17 januari 2019

Hittebestendige zwarte verf uitlaat

Laagste Prijs Garantie: bij ons betaalt u nooit teveel! Direct leverbaar uit stock! GRATIS verzending vanaf €. Besteld voor 10h3 vandaag nog verzonden.


Shop onze uitgebreide collectie hittebestendige radiatorverf. Vraag een kleurenkaart aan! Een kleur kiezen is een proces dat begint met onze kleurenkaart. Vind hittebestendige verf als je nu zoekt. De Grootste Verfleverancier van Nederland.


Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! VHT Flameproof is een zeer hittebestendige uitlaatlak voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten , spruitstukken en andere onderdelen die aan extreme hitte worden blootgesteld. Hittebestendige verf voor kachel, uitlaat of BBQ.


Hittebestendige zwarte verf uitlaat

Om de Heatwrap te beschermen tegen slijtage en schadelijke vloeistoffen kunt u deze het beste behandelen met deze hittebestendige verf. Verkrijgbaar in de kleur zilver en zwart (tevens te gebruiken als verf direct op RVS oppervlaktes). Onze hittebestendige lak is kwalitatief zeer hoogwaardig en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. VHT GSP1flameproof is een zwarte , zeer hittebestendige uitlaatlak voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten , spruitstukken, turbohuizen en andere onderdelen die aan extreme hitte worden blootgesteld.


Deze VHT lak is ook geschikt voor het spuiten van kachels, tuinhaarden, vuurschalen en BBQ’s. Deze DupliColor spuitbus hittebestendige lak is ideaal geschikt voor het spuiten van de eindstukken van je uitlaat. Deze hittebestendige verf hecht uitstekend op verchroomde oppervlakten, waardoor je met deze spuitbus makkelijk en snel de chrome uitlaateindstukken kan spuiten in een hoogglans zwarte lak. Eigenschappen DupliColor Thermo Paint.


Ik heb de uitlaat van mijn transalp gespoten met hittebestendige verf. De achterpot zwart gespoten, geen probleem zit er strak op en was zo droog. Het bochten heb ik zilver gespoten maar bljven zelfs na een toertochtje van 300km een soort van taaie massa welke je met je vinger zo weer van de pijpen afveegt.


GAMMA spuitlak hittebestendig zwart 4ml is speciaal bedoeld voor het spuiten van bijvoorbeeld uitlaten en kachelpijpen. Deze lak is bestendig tot 5graden Celsius. Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2. Verf met matte afwerking voor o. Zwarte verf voor de beste prijs.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Motip spuitlak hittebestendig zwart 4ml is een hittebestendige lak voor het behandelen ondergronden die zeer hoge temperaturen te verduren krijgen.


Ideaal voor alle onderdelen van de motor ( uitlaten , uitlaatbochten, dempers, carters, cilinders…). De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden en is hittebestendig tot 650ºC. Spuitlak hittebestendig Voorkom dat de uitlaat van uw scooter of brommer lelijke roestplekken krijgt. Krasjes en andere beschadigingen op tijd behandelen met hittebestendige spuitlak is daarvoor van groot belang. Door de chemische structuur van de hittebestendige spuitverf verbrandt deze verf niet bij hoge temperaturen van uw uitlaat.


Waar kun je hittebestendige verf nog meer voor gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan ovens, buitenkachels, verwarmingstoestellen, verwarmingsbuizen, uitlaten , spruitstukken en andere verwarmde onderdelen die aan extreme hitte worden bloot gesteld. Hammerite hittebestendige lak mat zwart 4ml is een hittebestendige lak voor metalen voorwerpen die extreem verhit worden. Het is uitstekend bestand tegen extreem hoge temperaturen, tot wel 600°.


De enige voorwaarde is dat de uitlaat zwart is en zwart moet blijven. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts