woensdag 16 januari 2019

Wijzonol hoogglans

Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Bekijk ons volledige Assortiment! Van Kwasten tot Verfbakjes.

Alle benodigheden voor uw klus! Wijzonol vakverf voor professionals. Voor 16:bestel morgen in huis. Goedkoopste van Nederland. Hoogglans is een mooie afwerklaag die glimt en glad is,.


Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Innovatieve, uitstekend buitenduurzame hoogglanslak met een zeer lang glansbehou voor buiten op basis van alkydhars. Hoogglanzende aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud op basis van gesiliconiseerde alkydhars.

Dit product wordt ook wel dekkende beits genoemd en is dus ook geschikt voor het afwerken van tuinhuisjes, schuren, tuinmeubels en houten gevelbekleding. DHandvetbestendig, goed vullend en vergeelt niet. De verf is goed te verwerken en heeft een mooie glans. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.


Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Bestel nu online tot korting ! De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke. Voor alle houten ondergronden een oplossing.


Die voldoen uiteraard aan alle professionele maatstaven. Ook verkrijgbaar in alle kleuren. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd!


Deze lak biedt de ideale afwerking voor goed transparant schilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. Kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Deze lak is geschikt als hoogglans , dekkende lakverf voor buiten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis).


Deze buitenverf is namelijk het hele jaar toe te passen op verschillende.

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Heb je ook grondverf nodig? Zeer duurzame, transparante vakverf voor het houtwerk buiten. Eénpotsysteem voor gronden en aflakken. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen.


Het kan aangebracht worden met kwast of roller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts