donderdag 10 januari 2019

De jong verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Voor kwaliteitsverf, snelle levering en een vriendelijk, goed advies en service kom je automatisch bij ons. Al snel werd er ook begonnen met de verkoop van verf en behang.

Bestellingen kunnen in Wijchen en Oss uur per dag worden afgehaald. Wij kunnen direct meer dan 60. Wij bezorgen dagelijks en altijd franco in de regio Nijmegen.


Bij je 4art winkel voor kunstenaarsbenodigdheden vind je een breed assortiment verf , verfstiften en inkt, zoals. De Jonge Coatings Wijchen. Naast ons schildersbedrijf hebben we ook een winkel, waar je op afspraak verf en behang kan uitzoeken en kopen.


Het schildersbedrijf bestaat al bijna jaar en het is daarmee het oudste schildersbedrijf van de Noordoostpolder. Wij leveren met ons vakmanschap kwaliteit en wij staan bekend om onze betrouwbaarheid voor elk project, ongeacht de grootte. Alles is veel gezegd maar dat wij een groot en compleet assortiment teken-, schilder- en hobbymaterialen verkopen, is toch niet overdreven. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.


Hier vindt u alles op het gebied van verf. Werk uw tuinhout, steigerplanken of potdekselplanken af met de beste verf of beits. Wij voeren een assortiment van gerenommeerde merken zoals Tenco, Remmers en Cronolin. Antoon de Jong bv Groot assortiment Naast het zeer uitgebreide assortiment dat wij u in onze winkel kunnen aanbieden bestaat ook de mogelijkheid om via deze webwinkel te bestellen.


De (groot) handel in verf , behang, in aanverwante producten en in aanverwante artikelen.

Jilt de Jong heeft functies op zijn of haar profiel. Superlaag geprijsde verf voor een topkwaliteit. Bij verf de Jonge gelegen in het Zeeuwse dorp Meliskerke vindt u het allemaal. En dat voor een netto prijs die zeker onder doet voor de groothandelsprijs. Hoeka-Vroomen- de Jong in Sittard.


Janjo de Jong is een traditioneel gediplomeerde allround-schilder en restauratieschilder. Janjo maakt het mogelijk om uw woonwens te creëren, een ruimte waar in u zich heerlijk thuis zult voelen. Uw klus op maat laten uitvoeren.


Elke kleur en vorm waar de situatie om vraagt. Verf is één van onze specialiteiten. Flexa, Cetabever, Sikkens en Tenco zijn merken die bij ons in het schap staan.


De Flexa muurverf is wellicht het meest bekende product van het bedrijf. Het is verf van degelijke kwaliteit, zodat je daar binnen zonder problemen gebruik van kunt maken. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Vind doe het zelf winkels in jouw regio.


Onze persoonlijke benadering met gedegen vakkennis en een zéér uitgebreid assortiment teken. Verf van der Feer is al meer dan honderddertig jaar een toonaangevende totaalleverancier voor de professionele markt. Met een compleet assortiment voor schildersbedrijven, jachtbouw, industrie, verf -speciaalzaken en onderhoudsdiensten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts