woensdag 16 januari 2019

Kaars foto

Ontwerp een eigen uniek Cadeau! Al vanaf kaars maken wij gratis en vrijblijvend een ontwerp. Gerelateerde afbeeldingen: licht kaars vlam kaarsen kerstmis 1. Natuurlijke kaarsen die een helende en relaxerende werking hebben op het luchtwegenstelsel. Ja, ze zijn inderdaad duurder dan paraffinekaarsen, maar hebben, naast het feit dat ze beter zijn voor onze gezondhei ook een veel langere brandduur.


Je kan ook kaarsen met foto en een heerlijke aparte geur in overweging nemen.

Wikkel de foto op het tissue papier om de kaars en wikkel er vervolgens het bakpapier omheen. Pak de föhn en begin de kaars te föhnen met de warme stand. Zorg ervoor dat je de vingers goed beschermt tegen de hitte. Super leuk om te doen met je kindje, zelf kaars bedrukken is nog helemaal niet zo moeilijk als je denkt, binnen no-time heb je een foto op kaars gedrukt. Voor al uw kaarsen met eigen foto , afbeelding, tekst of logo.


Hier vind u de prijzen voor verschillende maten en vormen kaarsen. Maar de kaars met foto is ook heel leuk om voor jezelf te maken als woondecoratie. Je kunt de kaars met foto helemaal zelf ontwerpen met jouw mooiste foto of leukste tekst.


U kunt de foto gewoon in het originele formaat uploaden, wij maken er dan een mooie ronde uitsnede van.

Een zelfgemaakte afbeelding op een kaars printen? Wilt u een foto of logo op een kaars drukken? Of kaarsen bedrukken met een mooie tekst?


Voor digitale voorbeelden klikt u op een kaars met watertransfer. Bij ons kunt u deze bedrukken met van onze ontwerpen welke u kunt aanpassen of met uw eigen ontwerp. Zet eens een grote en kleine candle bag samen met een kaars bij elkaar en er ontstaat een mooi tafereeltje. Verras iemand met een eigen kaars.


Ook het laten bedrukken van een foto op een kaars wordt heel vaak gedaan voor een uitvaart. Je gaat hier dan om een Fotokaars of bij meerdere Fotokaarsen. Na afloop krijgen de aanwezige dan de kaars als herinnering mee.


En uiteraard voor een Bruiloft worden kaarsen met een foto van het bruidspaar bedrukt. Kaars met foto laten maken. Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel.


Een kaarsje aan in huis is heel gezellig. Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. Voor wie zou jij een kaarsje willen aansteken? Witte kaars met foto bedrukken? Dit kan een foto zijn van een persoon, huis of iets anders.


Deze foto kunt u ons mailen, met daarbij de vermelding van het ordernummer.

Deze kaars kan bijvoorbeeld als troostgeschenk worden gegeven maar kan ook gebruik worden om aan te steken bij een uitvaart. Wij kunnen een kaars met uw foto of tekst bedrukken. Het kan een foto of uitnodiging zijn van uw trouwfeest, een geboorte of een herinnering aan een dierbare.


Bedruk dan een originele Goudsche kaars met jouw eigen foto en tekst. De kaars is een leuk en persoonlijk cadeau voor een verjaardag, geboorte, communie of voor de kerst. Je kunt uit meerdere formaten kaarzen kiezen die je allemaal in de foto -editor heel eenvoudig opmaakt. Niet alleen met je eigen foto en tekst, maar ook met een van de leuke. De stomp, en klokkaarsen zijn leverbaar in diverse formaten in de kleuren wit en ivoor, de vierkante kaarsen zijn wit.


De doopkaarsen worden met de grootste zorg met de hand bedrukt d. Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Led kaarsen werken vaak op batterijen en kan je daardoor ook eenvoudig op veel plaatsen neerzetten. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis.


Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer. Bolsius kaarsen , Gouda kaarsen , Gusta kaarsen en Kerkkaarsen. Tevens hebben wij jaar ervaring in huis voor het bedrukken van je kaarsen , glazen en flessen met een foto , logo of tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts