woensdag 30 januari 2019

Statische folie aanbrengen

Uw heeft raamfolie gekocht en nu wilt u de raamfolie aanbrengen op het raam. Helemaal niet moeilijk, iedereen kan het. Of het nu het aanbrengen van statisch hechtende folie , het aanbrengen van zelfklevende raamfolie of het aanbrengen van zonwerende folie is. Raamfolie is makkelijk te bewerken.


Statische raamfolie aanbrengen. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam.

In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bekijk hier het assortiment in de Praxis store. Een groot deel hiervan is statisch , het andere deel is zelfklevend.


Instructie aanbrengen statisch raamfolie: 1. Hierdoor kun je het raamfolie keer op keer opnieuw aanbrengen. Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt! Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen.

Plakinstructie statisch hechtende raamfolie ( statische stickers). Voor het aanbrengen van statische raamfolie adviseren wij een minimum temperatuur van graden Celsius, voor zowel de temperatuur van de lucht als van het glas en het materiaal. Het folie hecht aan ramen doordat het statisch is. Tijdens het aanbrengen , kun je het folie net zo vaak van het raam lostrekken totdat het naar wens is.


Bovendien blijft het verwijderen van statisch folie , zelfs na jaren, een fluitje van een cent. In deze video tonen we hoe u de zelfklevende privacyfolie correct op het venster kleeft. Met de juiste werktuigen en kennis kunnen ook beginnelingen de raamfolie met succes aanbrengen.


Bij elk order ontvangen onze klanten een gratis wisser, een glasschaaf en een gedetailleerde handleiding. Deze handleiding is heel uitgebreid en eenvoudig te. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren. Het hangt af van het type folie dat je kiest: statisch (zonder lijm of plaklaag) of zelfklevende folie (met een plaklaag).


Hoe statische raamfolie aanbrengen ? Dit is een handige manier: Was je raam goed schoon, zodat er geen vuil en. Indien u zelfklevende folie op enkel glas plakt, houdt er dan rekening mee dat het verwijderen ervan zeer voorzichtig moet gebeuren. Hoe en wanneer kan ik het beste raamfolie aanbrengen ? Bij de Bever hebben we een assortiment aan statische folies die we op afsnijding verkopen.

Deze kunnen makkelijk aangebracht worden. Dit heeft als voordeel dat het meerdere keren te gebruiken is. Ben je op het folie uitgekeken?


Dan kun je het eenvoudig van het raam verwijderen en op een ander raam aanbrengen. De beste manier van plakken, is afhankelijk van het soort folie dat je hebt aangeschaft. Maak met de plantenspuit de ruit licht vochtig en breng de folie aan.


Snijd indien nodig het overgebleven stuk af met een stanleymes. Zonwerende raamfolie houdt uv en infrarood straling grotendeels tegen. Houdt met deze raamfolie het zonlicht buitenshuis. Uiteindelijk zit de folie heel goed gehecht en de temperatuursverschillen van dag en nacht hebben de folie vacuüm getrokken.


Nu kun je zonder zorgen de ramen wassen: de folie zit stevig vast en zal niet zomaar loskomen tenzij er lucht tussen zit. Begin met het aanbrengen van de raamfolie in het midden en werk eerst naar rechts en dan vanuit het midden naar links. Bij het aanbrengen van de raamfolie, hou hierbij de raamfolie iets van het raamoppervlak.


Kijk aan de andere zijde van het raam of u nog luchtblazen ziet, na het aanbrengen van de raamfolie. Wrijf deze weg met uw spatel. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin. Deze folie is daarom permanent.


Zelfklevende folie hecht aan het raam met behulp van een lijmlaag, een type coating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts