maandag 14 januari 2019

Spanveer gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bevestig de trekstangen in de laatste runner van elk gordijn , of hang ze tussen twee plooien in zodat je ze niet ziet hangen. Ook voor allerlei andere accessoires kun je natuurlijk bij ons terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van vlieselineban loodjes voor in de gordijnen , runners, spanveren en gordijnhaken? Navigatie Zelf gordijnen maken Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Set van haakjes en oogjes. Wij hebben leuke valletjes in diverse hoogtes.

Een valletjes gordijn is ideaal om uw kamer een gezellige uitstraling te geven. Valletjes zijn gordijnen waarmee u de helft of een deel van uw raam bedekt en nog voldoende lichtinval heeft. U kunt ook veerkabel bij mij bestellen.


Verduisterende gordijnen Effen verduisterende gordijnen op maat zijn erg praktisch en staan ook heel mooi omdat ze veel (zon)licht tegenhouden en van kanten te gebruiken zijn. Deze gordijnen werken ook isolerend. Al onze gordijnen zijn wasbaar in de machine op graden.


Ophangmateriaal voor gordijnen. Om je gordijnen goed op te hangen, hebben we verschillende systemen voor je. Kies je voor een gordijn met gordijnhaken? Dan heb je een rail nodig. Je kunt niet alleen de kaarsrechte rails kopen, maar ook verschillende gordijnbochten om je raambekleding gemakkelijk precies te hangen zoals jij dat wilt.


Voor deuren worden vaak gordijnen gebruikt met een tunnel onder en boven zodat het gordijn niet naar buiten waait als je de deur openzet. Inbetween gordijnen zijn ideaal geschikt indien u graag natuurlijk lichtinval wil creëren in uw woning, maar toch ook uw privacy wilt behouden. In principe zou u de gehele dag de gordijnen dicht kunnen laten en toch een mooi diffuus lichtinval laten doorschijnen in uw woning. Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor.


Gordijnen en raamdeco ophangen? Heb jij onlangs nieuwe gordijnen , rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht?

Ontdek ons ruime assortiment! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Spanveer wit voor gordijnen. Lengte is 27mm en breedte 6mm. Het worden ook wel duplohaakjes genoemd.


Bredere rolgordijnen worden vaker uitgerust met een veerbediening: bij dit systeem wordt op de onderlat. Voor een woonkamer adviseren wij een dubbele plooi. Het meest stugge gordijn krijg je met een wave plooi nog strak geconfectioneerd. Een uitgekiend systeem van runners, gordijnband en gordijnhaakjes vormen de basis voor een strak gordijn. Ben jij nog op zoek naar goedkope kant-en klaar gordijnen ? Uw gordijnen komen met goede kwaliteit gordijnringen of insteekhaken beter tot hun recht.


Ze kunnen door middel van embrassehaken in een mooie boog stijlvol naar de muur worden gebracht. Het kersje op de taart zijn de trekstangen, waarmee u de gordijnen bijna geruisloos kunt openen en sluiten. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails.


Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts