dinsdag 22 januari 2019

Muursticker zebra

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit.


Muursticker ZebraDeze leuke muursticker zebra loopt zo door je muur.

De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen resten achter bij het verwijderen. Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art. Pimp de kinderkamer met muurstickers ! Een superleuke en snelle manier om een extra boost aan je interieur te geven ! De Kleine Zebra selecteerde speciaal voor jou de allermooiste stickers. Grote exemplaren voor een WOW-effect en kleinere voor een wat subtielere touch.


Een mooie muursticker van een zebra. Maak de sticker geheel naar wens door het kiezen van een afmeting en kleur.

Het enige dat op de ondergrond blijft zitten is de contour gesneden sticker. Deze schitterende muursticker “zebra ” is werkelijk een stukje kunst op de muur. Met deze zebra is het net of die in de woonkamer kijkt, alle kleine elementen van het dier zijn tot in perfectie verwerkt in de sticker. De sticker is in meerdere kleuren beschikbaar en gemakkelijk aan te brengen.


Een leuke opvallende muursticker zebra. Een echte blikvanger dus, en niet alleen leuk in de kinderkamer. Andere formaten zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Je kunt kiezen uit de kleuren op de kleurenkaart. De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de kleuren in het echt. Een unieke muursticker van een zebra in huis, wie wil dat nu niet? Met de muursticker Zebra haalt u een verfrissende en leuke muurdecoratie in huis, zonder dat u daar teveel voor hoeft te betalen. Deze kleine aanpassing aan het interieur kan er voor zorgen dat uw woning weer helemaal als nieuw voelt.


We hebben zebra - muurstickers in alle soorten en maten. U kunt gaan voor een interieursticker van het hele dier of alleen de kop. De zwartwitte strepen combineren mooi met alle kleuren, dus een zebra - muursticker past in haast elk interieur. Geschikt voor alle vlakke ondergronden zoals muren, deuren, kasten en ramen.


Ook geschikt voor glasvezelbehang.

Door deze zebra afbeelding als muursticker of sjabloon bereik je met weinig werk een groots resultaat in je huis. Je bepaalt zelf in welke kleur of afmeting je de muursticker wilt ontvangen. Of je kunt een sjabloon voor een ruwere ondergrond bestellen, die je dan zelf dient in te schilderen.


Vrijstaand gesneden afbeelding. Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen.


Gemakkelijk aan te brengen, snelle levering en super service! Keuze uit verschillende maten. Fullcolor geprinte zeebra stickers.


Elke muursticker is uniek en eenvoudig aan te brengen via onze bubble free lijmlaag. Kijk snel naar de dieren muurstickers. Zebra in kader met mus en ster (x 2cm) - Vlinder (x cm) - Kleine vlinder (x 3cm) - Ster (cm) - Kleine ster (cm) Kaartje of Kip muurstickers zijn gemaakt van mat vinyl en zijn eenvoudig aan te brengen door ze van het achtervel af te halen en direct op de ondergrond te plakken. Deze zwart wit zebra muursticker is lekker ruig geschetst, maar vormt toch een strakke eyecatcher op de babykamer van nu. De combinatie van geometrische vormen en een zachte pasteltint zorgen voor een trendy uitstraling en sfeer.


En maak het bijzonder met de gratis naam vermelding op de muursticker. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deze muursticker van een zebra met een bijpassende achtergrond van verticale lijnen is ontworpen door Pierino Gallucci.


Deze getextureerde wandsticker van dit typisch Afrikaanse dier de zebra doet ook denken aan een bardcode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts